Запис Детальніше

КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ БІСКВІТНОГО НАПІВФАБРИКАТУ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ БІСКВІТНОГО НАПІВФАБРИКАТУ
 
Creator Хомич, Галина Панасівна
Горобець, Олександра Михайлівна
 
Description Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату містить борошно вищого ґатунку, крохмаль картопляний, меланж, цукор-пісок, пюре з журавлини.
 
Publisher ДП “Український інститут інтелектуальної власності”
 
Date 2018-04-25T05:41:21Z
2018-04-25T05:41:21Z
2017-06-26
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6107
 
Language ua
 
Relation бюл.12;117479