КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ БІСКВІТНОГО НАПІВФАБРИКАТУ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ БІСКВІТНОГО НАПІВФАБРИКАТУ
					 | 
		|
| Creator | 
															Хомич, Галина Панасівна
					 Горобець, Олександра Михайлівна  | 
		|
| Description | 
															Композиція інгредієнтів для приготування бісквітного напівфабрикату містить борошно вищого ґатунку, крохмаль картопляний, меланж, цукор-пісок, пюре з журавлини.
					 | 
		|
| Publisher | 
															ДП “Український інститут інтелектуальної власності”
					 | 
		|
| Date | 
															2018-04-25T05:41:21Z
					 2018-04-25T05:41:21Z 2017-06-26  | 
		|
| Type | 
															Other
					 | 
		|
| Identifier | 
															http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6107
					 | 
		|
| Language | 
															ua
					 | 
		|
| Relation | 
															бюл.12;117479
					 | 
		|