ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННИХ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННИХ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА
|
|
Creator |
Хомич, Галина Панасівна
Микитенко, Маргарита Петрівна |
|
Description |
На підставі теоретичних та експериментальних досліджень установлена доцільність використання пароконвектомату для сушіння вичавок хеномеле-су. Досліджено хімічний склад вичавок хеномелесу, вплив фізико-хімічних факторів на процес сушіння вичавок хеномелесу і визначено оптимальні умови отримання порошку з вичавок хеномелесу. Теоретично обґрунтовано і експериментально підтверджено доцільність використання порошку з вичавок хеномелесу у технології заморожених дріжджових виробів з метою підвищення їх харчової та біологічної ціннос-ті. Обґрунтовано раціональні параметри технологічного процесу виготовлення борошняних виробів з дріжджового тіста з використанням порошку з вича-вок хеномелесу. |
|
Publisher |
Націоанльний університет харчових технологій
|
|
Date |
2018-04-25T06:00:12Z
2018-04-25T06:00:12Z 2018-04-23 |
|
Type |
Working Paper
|
|
Identifier |
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6108
|
|
Language |
ua
|
|