Запис Детальніше

ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННИХ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННИХ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ХЕНОМЕЛЕСУ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА
 
Creator Хомич, Галина Панасівна
Микитенко, Маргарита Петрівна
 
Description На підставі теоретичних та експериментальних досліджень установлена доцільність використання пароконвектомату для сушіння вичавок хеномеле-су.
Досліджено хімічний склад вичавок хеномелесу, вплив фізико-хімічних факторів на процес сушіння вичавок хеномелесу і визначено оптимальні умови отримання порошку з вичавок хеномелесу.
Теоретично обґрунтовано і експериментально підтверджено доцільність використання порошку з вичавок хеномелесу у технології заморожених дріжджових виробів з метою підвищення їх харчової та біологічної ціннос-ті.
Обґрунтовано раціональні параметри технологічного процесу виготовлення борошняних виробів з дріжджового тіста з використанням порошку з вича-вок хеномелесу.
 
Publisher Націоанльний університет харчових технологій
 
Date 2018-04-25T06:00:12Z
2018-04-25T06:00:12Z
2018-04-23
 
Type Working Paper
 
Identifier http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6108
 
Language ua