ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ЖУРАВЛИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ЖУРАВЛИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ  ІЗ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА
					 | 
		|
| Creator | 
															Хомич, Галина Панасівна
					 Горобець, Олександра Михайлівна  | 
		|
| Subject | 
															пюре з журавлини, дріжджове тісто, газоутворююча здатність, черствіння.
					 | 
		|
| Description | 
															Вироби із дріжджового тіста належать до категорії продукції регулярного споживання, попит на яку постійно підвищується. Створення нових виробів та вдосконалення існуючих технологій є перспективним напрямом досліджень. Мета статті – розглянурозглянути можливість використання пюре з журавлини в технології виробів із дріжджового тіста для покращення їх структурно-механічних властивостей і біологічної цінності. Методика дослідження. Використано стандартні структурно-механічні, фізичні, хімічні й мікробіологічні методи. Результати. Установлено можливість покращення органолептичних та фізико-хімічних, структурно-механічних показників готових виробів із дріжджового тіста без застосування штучних поліпшувачів за рахунок використання пюре з журавлини. Висновки. Удосконалено технологію виготовлення виробів із дріжджового тіста з використанням пюре з журавлини. Готові вироби характеризуються високою якістю, подовженим терміном зберігання, мікробіологічною стабільністю і рекомендовані до впровадження в закладах ресторанного господарства.
					 | 
		|
| Publisher | 
															Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
					 | 
		|
| Date | 
															2018-04-25T06:23:06Z
					 2018-04-25T06:23:06Z 2017-11  | 
		|
| Type | 
															Article
					 | 
		|
| Identifier | 
															ISSN 2518-7171. Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. 2017. № 1 (83). с.53-60
					 2518-7171 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6109  | 
		|
| Language | 
															ua
					 | 
		|
| Relation | 
															технічні науки;
					 | 
		|