Запис Детальніше

ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ЖУРАВЛИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ВИКОРИСТАННЯ ПЮРЕ З ЖУРАВЛИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБІВ ІЗ ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА
 
Creator Хомич, Галина Панасівна
Горобець, Олександра Михайлівна
 
Subject пюре з журавлини, дріжджове тісто, газоутворююча здатність, черствіння.
 
Description Вироби із дріжджового тіста належать до категорії продукції регулярного споживання, попит на яку постійно підвищується. Створення нових виробів та вдосконалення існуючих технологій є перспективним напрямом досліджень. Мета статті – розглянурозглянути можливість використання пюре з журавлини в технології виробів із дріжджового тіста для покращення їх структурно-механічних властивостей і біологічної цінності. Методика дослідження. Використано стандартні структурно-механічні, фізичні, хімічні й мікробіологічні методи. Результати. Установлено можливість покращення органолептичних та фізико-хімічних, структурно-механічних показників готових виробів із дріжджового тіста без застосування штучних поліпшувачів за рахунок використання пюре з журавлини. Висновки. Удосконалено технологію виготовлення виробів із дріжджового тіста з використанням пюре з журавлини. Готові вироби характеризуються високою якістю, подовженим терміном зберігання, мікробіологічною стабільністю і рекомендовані до впровадження в закладах ресторанного господарства.
 
Publisher Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
 
Date 2018-04-25T06:23:06Z
2018-04-25T06:23:06Z
2017-11
 
Type Article
 
Identifier ISSN 2518-7171. Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. 2017. № 1 (83). с.53-60
2518-7171
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6109
 
Language ua
 
Relation технічні науки;