The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processing
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processing
					 | 
		|
| Creator | 
															Хомич, Галина Панасівна
					 Горобець, Олександра Михайлівна Левченко, Юлія Вікторівна Бородай, Анжела Борисівна Іщенко, Наталія Віталіївна  | 
		|
| Subject | 
															хеномелес, хімічний склад, хроматограми, проціанідіни, ароматичні речовини, соус, борошняні вироби
					 | 
		|
| Description | 
															Визначено біологічну цінність складових частин хеномелесу. Досліджено основні фізико-хімічні показники хеномелесу та продуктів його переробки. Визначено фракційний склад органічних кислот, цукрів та фенольних речовин, що містяться в продуктах переробки хеномелесу. Запропоновано шляхи використання напівфабрикатів з хеномелесу в технології продуктів харчування з метою покращення їх біологічної цінності, органолептичних та структурно-механічних властивостей
					 | 
		|
| Publisher | 
															Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
					 | 
		|
| Date | 
															2018-04-25T08:40:53Z
					 2018-04-25T08:40:53Z 2016-08  | 
		|
| Type | 
															Article
					 | 
		|
| Identifier | 
															Eastern-European Journal of Enterprise Technologies ISSN 1729-3774 4/11 ( 82 ) 2016 P 29-35
					 1729-3774 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6123  | 
		|
| Language | 
															en
					 | 
		|
| Relation | 
															Technology and equipment of food production;
					 | 
		|