The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processing
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processing
|
|
Creator |
Хомич, Галина Панасівна
Горобець, Олександра Михайлівна Левченко, Юлія Вікторівна Бородай, Анжела Борисівна Іщенко, Наталія Віталіївна |
|
Subject |
хеномелес, хімічний склад, хроматограми, проціанідіни, ароматичні речовини, соус, борошняні вироби
|
|
Description |
Визначено біологічну цінність складових частин хеномелесу. Досліджено основні фізико-хімічні показники хеномелесу та продуктів його переробки. Визначено фракційний склад органічних кислот, цукрів та фенольних речовин, що містяться в продуктах переробки хеномелесу. Запропоновано шляхи використання напівфабрикатів з хеномелесу в технології продуктів харчування з метою покращення їх біологічної цінності, органолептичних та структурно-механічних властивостей
|
|
Publisher |
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
|
|
Date |
2018-04-25T08:40:53Z
2018-04-25T08:40:53Z 2016-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies ISSN 1729-3774 4/11 ( 82 ) 2016 P 29-35
1729-3774 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6123 |
|
Language |
en
|
|
Relation |
Technology and equipment of food production;
|
|