Запис Детальніше

The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processing

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title The study of biologically active substances of chaenomelesand the products of its processing
 
Creator Хомич, Галина Панасівна
Горобець, Олександра Михайлівна
Левченко, Юлія Вікторівна
Бородай, Анжела Борисівна
Іщенко, Наталія Віталіївна
 
Subject хеномелес, хімічний склад, хроматограми, проціанідіни, ароматичні речовини, соус, борошняні вироби
 
Description Визначено біологічну цінність складових частин хеномелесу. Досліджено основні фізико-хімічні показники хеномелесу та продуктів його переробки. Визначено фракційний склад органічних кислот, цукрів та фенольних речовин, що містяться в продуктах переробки хеномелесу. Запропоновано шляхи використання напівфабрикатів з хеномелесу в технології продуктів харчування з метою покращення їх біологічної цінності, органолептичних та структурно-механічних властивостей
 
Publisher Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
 
Date 2018-04-25T08:40:53Z
2018-04-25T08:40:53Z
2016-08
 
Type Article
 
Identifier Eastern-European Journal of Enterprise Technologies ISSN 1729-3774 4/11 ( 82 ) 2016 P 29-35
1729-3774
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6123
 
Language en
 
Relation Technology and equipment of food production;