Перспективи використання продуктів переробки гарбузового насіння у виробництві борошняних кондитерських виробів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи використання продуктів переробки гарбузового насіння у виробництві борошняних кондитерських виробів
|
|
Creator |
Капліна, Тетяна Вікторівна
Столярчук, Валентина Миколаївна |
|
Subject |
борошняні кондитерські вироби
гарбузове насіння |
|
Publisher |
НУХТ
|
|
Date |
2018-04-25T14:35:16Z
2018-04-25T14:35:16Z 2015-09-09 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». – К. : НУХТ, 2015. – 114 с.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6144 |
|
Language |
ua
|
|