Запис Детальніше

Перспективи використання продуктів переробки гарбузового насіння у виробництві борошняних кондитерських виробів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи використання продуктів переробки гарбузового насіння у виробництві борошняних кондитерських виробів
 
Creator Капліна, Тетяна Вікторівна
Столярчук, Валентина Миколаївна
 
Subject борошняні кондитерські вироби
гарбузове насіння
 
Publisher НУХТ
 
Date 2018-04-25T14:35:16Z
2018-04-25T14:35:16Z
2015-09-09
 
Type Article
 
Identifier Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». – К. : НУХТ, 2015. – 114 с.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6144
 
Language ua