Перспективи використання продуктів переробки гарбузового насіння у виробництві борошняних кондитерських виробів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Перспективи використання продуктів переробки гарбузового насіння у виробництві борошняних кондитерських виробів
					 | 
		|
| Creator | 
															Капліна, Тетяна Вікторівна
					 Столярчук, Валентина Миколаївна  | 
		|
| Subject | 
															борошняні кондитерські вироби
					 гарбузове насіння  | 
		|
| Publisher | 
															НУХТ
					 | 
		|
| Date | 
															2018-04-25T14:35:16Z
					 2018-04-25T14:35:16Z 2015-09-09  | 
		|
| Type | 
															Article
					 | 
		|
| Identifier | 
															Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». – К. : НУХТ, 2015. – 114 с.
					 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6144  | 
		|
| Language | 
															ua
					 | 
		|