Запис Детальніше

Використання нетрадиційної сировини в технології виробництва смузі

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання нетрадиційної сировини в технології виробництва смузі
 
Creator Суткович, Тетяна Юліанівна
Вагіль, Тетяна
 
Subject смузі, обліпиха, журавлина, йогурт, титрована кислотність, L–аскорбінова кислота, технологія.
 
Publisher Полтава: ПУЕТ
 
Date 2018-04-25T18:45:01Z
2018-04-25T18:45:01Z
2017
 
Type Article
 
Identifier Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ. – Полтава: ПУЕТ, 2017. С.107-111.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6149
 
Language ua