Запис Детальніше

Використання інновацій в технології приготування м’ясної продукції

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання інновацій в технології приготування м’ясної продукції
 
Creator Суткович, Тетяна Юліанівна
Поплавський, Володимир
 
Subject ультразвукова обробка, витримки в гіпобаричних умовах, низькотемпературна довготривала обробка сировини
 
Publisher Полтава: ПУЕТ
 
Date 2018-04-25T18:49:26Z
2018-04-25T18:49:26Z
2017
 
Type Article
 
Identifier Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ. – Полтава: ПУЕТ, 2017. С.200-205
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6150
 
Language ua