Використання інновацій в технології приготування м’ясної продукції
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Використання інновацій в технології приготування м’ясної продукції
					 | 
		|
| Creator | 
															Суткович, Тетяна Юліанівна
					 Поплавський, Володимир  | 
		|
| Subject | 
															ультразвукова обробка, витримки в гіпобаричних умовах, низькотемпературна довготривала обробка сировини
					 | 
		|
| Publisher | 
															Полтава: ПУЕТ
					 | 
		|
| Date | 
															2018-04-25T18:49:26Z
					 2018-04-25T18:49:26Z 2017  | 
		|
| Type | 
															Article
					 | 
		|
| Identifier | 
															Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ. – Полтава: ПУЕТ, 2017. С.200-205
					 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6150  | 
		|
| Language | 
															ua
					 | 
		|