Застосування гіпобаричних умов при попередній обробці м’ясної сировини
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Застосування гіпобаричних умов при попередній обробці м’ясної сировини
					 | 
		|
| Creator | 
															Суткович, Тетяна Юліанівна
					 Шишкіна, Анна  | 
		|
| Subject | 
															вакуум, гіпобаричні умови, м’ясні напівфабрикати, органолептичні показники, пульсуючий вакуум
					 | 
		|
| Publisher | 
															Полтава: ПУЕТ
					 | 
		|
| Date | 
															2018-04-25T18:56:08Z
					 2018-04-25T18:56:08Z 2017  | 
		|
| Type | 
															Article
					 | 
		|
| Identifier | 
															Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ. – Полтава: ПУЕТ, 2017. С.211-215
					 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6152  | 
		|
| Language | 
															ua
					 | 
		|