Застосування гіпобаричних умов при попередній обробці м’ясної сировини
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування гіпобаричних умов при попередній обробці м’ясної сировини
|
|
Creator |
Суткович, Тетяна Юліанівна
Шишкіна, Анна |
|
Subject |
вакуум, гіпобаричні умови, м’ясні напівфабрикати, органолептичні показники, пульсуючий вакуум
|
|
Publisher |
Полтава: ПУЕТ
|
|
Date |
2018-04-25T18:56:08Z
2018-04-25T18:56:08Z 2017 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ. – Полтава: ПУЕТ, 2017. С.211-215
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6152 |
|
Language |
ua
|
|