Запис Детальніше

Застосування гіпобаричних умов при попередній обробці м’ясної сировини

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування гіпобаричних умов при попередній обробці м’ясної сировини
 
Creator Суткович, Тетяна Юліанівна
Шишкіна, Анна
 
Subject вакуум, гіпобаричні умови, м’ясні напівфабрикати, органолептичні показники, пульсуючий вакуум
 
Publisher Полтава: ПУЕТ
 
Date 2018-04-25T18:56:08Z
2018-04-25T18:56:08Z
2017
 
Type Article
 
Identifier Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ. – Полтава: ПУЕТ, 2017. С.211-215
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6152
 
Language ua