Запис Детальніше

Сучасні напрямки удосконалення технологій м'ясних напівфабрикатів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні напрямки удосконалення технологій м'ясних напівфабрикатів
Current ways of meat semi-finished products technology improvement
 
Creator Олійник, Людмила Борисівна
 
Subject м'ясні посічені напівфабрикати, м'ясні модельні фарші, пряні рослини, бактеріостатична дія, антиоксидантна дія, технологічні властивості, споживча якість, безпечність.
 
Description Запропоновано напрямок удосконалення технології охолоджених м'ясних
посічених напівфабрикатів за рахунок використання вітчизняних пряних рослин
для моделювання технологічних властивостей виробів та пролонгування термінів
їх зберігання. Викладені та узагальнені результати фізико-хімічних досліджень
визначення впливу різних сушених пряних рослин та їх екстрактів на формування
якості та стабільність при зберіганні м'ясних модельних фаршів. Доведена
позитивна дія досліджуваних пряних рослин та їх екстрактів на зміни
технологічних властивостей м'ясних модельних фаршів у процесі зберігання,
зроблені висновки та рекомендації для подальшого удосконалення технології
охолоджених м'ясних посічених напівфабрикатів згідно сучасних тенденцій
розвитку галузі.
 
Date 2018-04-25T19:17:58Z
2018-04-25T19:17:58Z
2018-04-25
 
Type Article
 
Identifier 2518-7171
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6154
 
Language ua
 
Relation технічні науки;