Сучасні напрямки удосконалення технологій м'ясних напівфабрикатів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сучасні напрямки удосконалення технологій м'ясних напівфабрикатів
Current ways of meat semi-finished products technology improvement |
|
Creator |
Олійник, Людмила Борисівна
|
|
Subject |
м'ясні посічені напівфабрикати, м'ясні модельні фарші, пряні рослини, бактеріостатична дія, антиоксидантна дія, технологічні властивості, споживча якість, безпечність.
|
|
Description |
Запропоновано напрямок удосконалення технології охолоджених м'ясних посічених напівфабрикатів за рахунок використання вітчизняних пряних рослин для моделювання технологічних властивостей виробів та пролонгування термінів їх зберігання. Викладені та узагальнені результати фізико-хімічних досліджень визначення впливу різних сушених пряних рослин та їх екстрактів на формування якості та стабільність при зберіганні м'ясних модельних фаршів. Доведена позитивна дія досліджуваних пряних рослин та їх екстрактів на зміни технологічних властивостей м'ясних модельних фаршів у процесі зберігання, зроблені висновки та рекомендації для подальшого удосконалення технології охолоджених м'ясних посічених напівфабрикатів згідно сучасних тенденцій розвитку галузі. |
|
Date |
2018-04-25T19:17:58Z
2018-04-25T19:17:58Z 2018-04-25 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
2518-7171
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6154 |
|
Language |
ua
|
|
Relation |
технічні науки;
|
|