Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з птиці
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з птиці
|
|
Creator |
Олійник, Людмила Борисівна
|
|
Subject |
м'ясні напівфабрикати, мариновані напівфабрикати, м'ясо птиці, маринади, прянощі, вітчизняні пряні рослини, технологічні властивості, вологозв'язуюча здатність, активна кислотність, дегустація, безпечність, органічні продукти.
|
|
Publisher |
Полтава: ПУЕТ
|
|
Date |
2018-04-25T19:22:26Z
2018-04-25T19:22:26Z 2016 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ. – Полтава: ПУЕТ, 2016
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6155 |
|
Language |
ua
|
|