Запис Детальніше

Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з птиці

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з птиці
 
Creator Олійник, Людмила Борисівна
 
Subject м'ясні напівфабрикати, мариновані напівфабрикати, м'ясо птиці, маринади, прянощі, вітчизняні пряні рослини, технологічні властивості, вологозв'язуюча здатність, активна кислотність, дегустація, безпечність, органічні продукти.
 
Publisher Полтава: ПУЕТ
 
Date 2018-04-25T19:22:26Z
2018-04-25T19:22:26Z
2016
 
Type Article
 
Identifier Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ. – Полтава: ПУЕТ, 2016
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6155
 
Language ua