Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з птиці
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Удосконалення технології маринованих напівфабрикатів з птиці
					 | 
		|
| Creator | 
															Олійник, Людмила Борисівна
					 | 
		|
| Subject | 
															м'ясні напівфабрикати, мариновані напівфабрикати, м'ясо птиці, маринади, прянощі, вітчизняні пряні рослини, технологічні властивості, вологозв'язуюча здатність, активна кислотність, дегустація, безпечність, органічні продукти.
					 | 
		|
| Publisher | 
															Полтава: ПУЕТ
					 | 
		|
| Date | 
															2018-04-25T19:22:26Z
					 2018-04-25T19:22:26Z 2016  | 
		|
| Type | 
															Article
					 | 
		|
| Identifier | 
															Збірник наукових статей магістрів факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ПУЕТ. – Полтава: ПУЕТ, 2016
					 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6155  | 
		|
| Language | 
															ua
					 | 
		|