Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок
					 | 
		|
| Creator | 
															Капліна, Тетяна Вікторівна
					 Миронов, Денис Анатолійович  | 
		|
| Subject | 
															фізико-хімічні показники
					 | 
		|
| Description | 
															Розглянуто питання застосування технологічної операції подрібнення ягід шипшини, обліпихи і калини в робочій камері апарата ВА-100 перед екст- рагуванням. Установлено вплив дії вихрового шару феромагнітних частинок на зміну фізико-хімічних показників отриманих екстрактів.  | 
		|
| Publisher | 
															Харківський державний університет харчування та торгівлі
					 | 
		|
| Date | 
															2018-04-26T05:59:14Z
					 2018-04-26T05:59:14Z 2011  | 
		|
| Type | 
															Article
					 | 
		|
| Identifier | 
															http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6159
					 | 
		|
| Language | 
															ua
					 | 
		|
| Relation | 
															Хімічні, фізичні, математичні методи досліджень якості продуктів харчування;
					 | 
		|