Запис Детальніше

Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок
 
Creator Капліна, Тетяна Вікторівна
Миронов, Денис Анатолійович
 
Subject фізико-хімічні показники
 
Description Розглянуто питання застосування технологічної операції подрібнення
ягід шипшини, обліпихи і калини в робочій камері апарата ВА-100 перед екст-
рагуванням. Установлено вплив дії вихрового шару феромагнітних частинок
на зміну фізико-хімічних показників отриманих екстрактів.
 
Publisher Харківський державний університет харчування та торгівлі
 
Date 2018-04-26T05:59:14Z
2018-04-26T05:59:14Z
2011
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6159
 
Language ua
 
Relation Хімічні, фізичні, математичні методи досліджень якості продуктів харчування;