Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок
|
|
Creator |
Капліна, Тетяна Вікторівна
Миронов, Денис Анатолійович |
|
Subject |
фізико-хімічні показники
|
|
Description |
Розглянуто питання застосування технологічної операції подрібнення ягід шипшини, обліпихи і калини в робочій камері апарата ВА-100 перед екст- рагуванням. Установлено вплив дії вихрового шару феромагнітних частинок на зміну фізико-хімічних показників отриманих екстрактів. |
|
Publisher |
Харківський державний університет харчування та торгівлі
|
|
Date |
2018-04-26T05:59:14Z
2018-04-26T05:59:14Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6159
|
|
Language |
ua
|
|
Relation |
Хімічні, фізичні, математичні методи досліджень якості продуктів харчування;
|
|