Використання порошку із морквяних вичавок у технології борошняних кондитерських виробів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання порошку із морквяних вичавок у технології борошняних кондитерських виробів
|
|
Creator |
Олійник, Наталія Вікторівна
|
|
Publisher |
Полтава: ПУЕТ
|
|
Date |
2018-04-26T05:58:37Z
2018-04-26T05:58:37Z 2016-04-14 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Міжвузівського науково-практичного семінару (м. Полтава, 14 квітня 2016 р.) / науковий керівник семінару Т. В. Капліна. – Полтава : ПУЕТ, 2016. – С. 35-36.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6158 |
|
Language |
ua
|
|