Використання порошку із морквяних вичавок у технології борошняних кондитерських виробів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Використання порошку із морквяних вичавок у   технології борошняних кондитерських виробів
					 | 
		|
| Creator | 
															Олійник, Наталія Вікторівна
					 | 
		|
| Publisher | 
															Полтава: ПУЕТ
					 | 
		|
| Date | 
															2018-04-26T05:58:37Z
					 2018-04-26T05:58:37Z 2016-04-14  | 
		|
| Type | 
															Thesis
					 | 
		|
| Identifier | 
															Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Міжвузівського науково-практичного семінару (м. Полтава, 14 квітня 2016 р.)  / науковий керівник семінару Т. В. Капліна. – Полтава : ПУЕТ, 2016. – С. 35-36.
					 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6158  | 
		|
| Language | 
															ua
					 | 
		|