Запис Детальніше

Використання порошку із морквяних вичавок у технології борошняних кондитерських виробів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання порошку із морквяних вичавок у технології борошняних кондитерських виробів
 
Creator Олійник, Наталія Вікторівна
 
Publisher Полтава: ПУЕТ
 
Date 2018-04-26T05:58:37Z
2018-04-26T05:58:37Z
2016-04-14
 
Type Thesis
 
Identifier Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Міжвузівського науково-практичного семінару (м. Полтава, 14 квітня 2016 р.) / науковий керівник семінару Т. В. Капліна. – Полтава : ПУЕТ, 2016. – С. 35-36.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6158
 
Language ua