Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology
|
|
Creator |
Хомич, Галина Панасівна
Олійник, Наталія Вікторівна Мацук, Юлія Анатоліївна Наконечна, Юлія Григорівна Медведь, Лоліта Миколаївна |
|
Subject |
ферментні препарати, феноль- ні сполуки, леткі ароматичні речовини, журавли- на, сік, соус, напої, паштети
|
|
Description |
Представлено дослідження хімічного скла- ду ягід журавлини. Визначено фракційний склад органічних кислот, цукрів та фенольних речовин, що містяться в продуктах переробки журавли- ни. Експериментально підтверджено позитивний вплив ферментативного каталізу на вилучення фенольних речовин та якість соку з журавлини. Встановлені раціональні умови проведення фер- ментативного каталізу. Запропоновано комплек- сну переробку ягід журавлини з використанням соку в технології фруктових соусів, а вичавок сокового виробництва – у технології безалкоголь- них напоїв та м’ясних паштетів |
|
Publisher |
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
|
|
Date |
2018-04-26T06:06:26Z
2018-04-26T06:06:26Z 2017 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies ISSN 1729-3774 6/11 ( 90 ) 2017 P 59-65
1729-3774 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6160 |
|
Language |
en
|
|
Relation |
Technology and equipment of food production;
|
|