Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology
					 | 
		|
| Creator | 
															Хомич, Галина Панасівна
					 Олійник, Наталія Вікторівна Мацук, Юлія Анатоліївна Наконечна, Юлія Григорівна Медведь, Лоліта Миколаївна  | 
		|
| Subject | 
															ферментні препарати, феноль- ні сполуки, леткі ароматичні речовини, журавли- на, сік, соус, напої, паштети
					 | 
		|
| Description | 
															Представлено дослідження хімічного скла- ду ягід журавлини. Визначено фракційний склад органічних кислот, цукрів та фенольних речовин, що містяться в продуктах переробки журавли- ни. Експериментально підтверджено позитивний вплив ферментативного каталізу на вилучення фенольних речовин та якість соку з журавлини. Встановлені раціональні умови проведення фер- ментативного каталізу. Запропоновано комплек- сну переробку ягід журавлини з використанням соку в технології фруктових соусів, а вичавок сокового виробництва – у технології безалкоголь- них напоїв та м’ясних паштетів  | 
		|
| Publisher | 
															Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
					 | 
		|
| Date | 
															2018-04-26T06:06:26Z
					 2018-04-26T06:06:26Z 2017  | 
		|
| Type | 
															Article
					 | 
		|
| Identifier | 
															Eastern-European Journal of Enterprise Technologies ISSN 1729-3774 6/11 ( 90 ) 2017 P 59-65
					 1729-3774 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6160  | 
		|
| Language | 
															en
					 | 
		|
| Relation | 
															Technology and equipment of food production;
					 | 
		|