Запис Детальніше

Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Study of the сhemical composition of cranberry and the use of berries in food technology
 
Creator Хомич, Галина Панасівна
Олійник, Наталія Вікторівна
Мацук, Юлія Анатоліївна
Наконечна, Юлія Григорівна
Медведь, Лоліта Миколаївна
 
Subject ферментні препарати, феноль- ні сполуки, леткі ароматичні речовини, журавли- на, сік, соус, напої, паштети
 
Description Представлено дослідження хімічного скла-
ду ягід журавлини. Визначено фракційний склад
органічних кислот, цукрів та фенольних речовин,
що містяться в продуктах переробки журавли-
ни. Експериментально підтверджено позитивний
вплив ферментативного каталізу на вилучення
фенольних речовин та якість соку з журавлини.
Встановлені раціональні умови проведення фер-
ментативного каталізу. Запропоновано комплек-
сну переробку ягід журавлини з використанням
соку в технології фруктових соусів, а вичавок
сокового виробництва – у технології безалкоголь-
них напоїв та м’ясних паштетів
 
Publisher Eastern-European Journal of Enterprise Technologies
 
Date 2018-04-26T06:06:26Z
2018-04-26T06:06:26Z
2017
 
Type Article
 
Identifier Eastern-European Journal of Enterprise Technologies ISSN 1729-3774 6/11 ( 90 ) 2017 P 59-65
1729-3774
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6160
 
Language en
 
Relation Technology and equipment of food production;