Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів
					 | 
		|
| Creator | 
															Капліна, Тетяна Вікторівна
					 Столярчук, Валентина Миколаївна Кудрик, Маргарита Арнольдівна  | 
		|
| Subject | 
															борошняні кондитерські вироби, кекси, крупка соняш- никового насіння, крупка гарбузового насіння, набрякання.
					 | 
		|
| Description | 
															Розглянуто питання використання в технологіях кексів крупки соняшни- кового та гарбузового насіння. Досліджено здатність до набрякання й утри- мування вологи під час прогрівання подрібненого соняшникового та гарбузового насіння.  | 
		|
| Publisher | 
															Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
					 | 
		|
| Date | 
															2018-04-26T06:07:54Z
					 2018-04-26T06:07:54Z 2012  | 
		|
| Type | 
															Article
					 | 
		|
| Identifier | 
															Обладнання та технології харчових виробництв: темат.зб. наук.пр./Гол.ред.О.О. Шубін; Донец.нац.ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. 2012. Вип.29,т.2. С.211216.
					 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6161  | 
		|
| Language | 
															ua
					 | 
		|