Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів
|
|
Creator |
Капліна, Тетяна Вікторівна
Столярчук, Валентина Миколаївна Кудрик, Маргарита Арнольдівна |
|
Subject |
борошняні кондитерські вироби, кекси, крупка соняш- никового насіння, крупка гарбузового насіння, набрякання.
|
|
Description |
Розглянуто питання використання в технологіях кексів крупки соняшни- кового та гарбузового насіння. Досліджено здатність до набрякання й утри- мування вологи під час прогрівання подрібненого соняшникового та гарбузового насіння. |
|
Publisher |
Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
|
|
Date |
2018-04-26T06:07:54Z
2018-04-26T06:07:54Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Обладнання та технології харчових виробництв: темат.зб. наук.пр./Гол.ред.О.О. Шубін; Донец.нац.ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. 2012. Вип.29,т.2. С.211216.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6161 |
|
Language |
ua
|
|