Запис Детальніше

Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологічні аспекти використання насіння олійних культур у процесі виготовлення кексів
 
Creator Капліна, Тетяна Вікторівна
Столярчук, Валентина Миколаївна
Кудрик, Маргарита Арнольдівна
 
Subject борошняні кондитерські вироби, кекси, крупка соняш- никового насіння, крупка гарбузового насіння, набрякання.
 
Description Розглянуто питання використання в технологіях кексів крупки соняшни-
кового та гарбузового насіння. Досліджено здатність до набрякання й утри-
мування вологи під час прогрівання подрібненого соняшникового та гарбузового
насіння.
 
Publisher Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
 
Date 2018-04-26T06:07:54Z
2018-04-26T06:07:54Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Обладнання та технології харчових виробництв: темат.зб. наук.пр./Гол.ред.О.О. Шубін; Донец.нац.ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. 2012. Вип.29,т.2. С.211216.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6161
 
Language ua