Запис Детальніше

Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинок

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинок
 
Creator Капліна, Тетяна Вікторівна
Миронов, Денис Анатолійович
 
Subject безалкогольні напої
водні екстракти
 
Description Досліджено використання рослинних екстрактів із ягід шипшини,
обліпихи та калини, подрібнених у вихровому шарі феромагнітних частинок, у
технологіях безалкогольних напоїв. Наведено технологічну схему виробництва,
указано основні технологічні параметри.
 
Publisher Харківський державний університет харчування та торгівлі
 
Date 2018-04-26T06:13:25Z
2018-04-26T06:13:25Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Х. : Харк. держ. ун-т хар¬чування та торгівлі, 2012. – Вип. 2 (16).  С. 5257.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6162
 
Language ua
 
Relation Хімічні, фізичні, математичні методи досліджень якості продуктів харчування;