Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинок
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинок
|
|
Creator |
Капліна, Тетяна Вікторівна
Миронов, Денис Анатолійович |
|
Subject |
безалкогольні напої
водні екстракти |
|
Description |
Досліджено використання рослинних екстрактів із ягід шипшини, обліпихи та калини, подрібнених у вихровому шарі феромагнітних частинок, у технологіях безалкогольних напоїв. Наведено технологічну схему виробництва, указано основні технологічні параметри. |
|
Publisher |
Харківський державний університет харчування та торгівлі
|
|
Date |
2018-04-26T06:13:25Z
2018-04-26T06:13:25Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Х. : Харк. держ. ун-т хар¬чування та торгівлі, 2012. – Вип. 2 (16). С. 5257.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6162 |
|
Language |
ua
|
|
Relation |
Хімічні, фізичні, математичні методи досліджень якості продуктів харчування;
|
|