Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинок
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинок
					 | 
		|
| Creator | 
															Капліна, Тетяна Вікторівна
					 Миронов, Денис Анатолійович  | 
		|
| Subject | 
															безалкогольні напої
					 водні екстракти  | 
		|
| Description | 
															Досліджено використання рослинних екстрактів із ягід шипшини, обліпихи та калини, подрібнених у вихровому шарі феромагнітних частинок, у технологіях безалкогольних напоїв. Наведено технологічну схему виробництва, указано основні технологічні параметри.  | 
		|
| Publisher | 
															Харківський державний університет харчування та торгівлі
					 | 
		|
| Date | 
															2018-04-26T06:13:25Z
					 2018-04-26T06:13:25Z 2012  | 
		|
| Type | 
															Article
					 | 
		|
| Identifier | 
															Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. / Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Х. : Харк. держ. ун-т хар¬чування та торгівлі, 2012.  – Вип. 2 (16).   С. 5257.
					 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6162  | 
		|
| Language | 
															ua
					 | 
		|
| Relation | 
															Хімічні, фізичні, математичні методи досліджень якості продуктів харчування;
					 | 
		|