Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів дріжджового тіста
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Використання екстрактів з вичавок хеномелесу в технології виробів дріжджового тіста
					 | 
		|
| Creator | 
															Горобець, Олександра Михайлівна
					 Хомич, Галина Панасівна Ткач, Надія Іванівна  | 
		|
| Subject | 
															хеномелес, вичавки, екстракт, вироби з дріжджового тіста, фенольні речовині, Lаскорбінова кислота, клейковина, пористість.
					 | 
		|
| Description | 
															В статті висвітлені основні проблеми, що виникають при виробництві борошняних виробів з дріжджового тіста. Визначені шляхи їх вирішення за рахунок використання рослинної сировини. В якості рослинної сировини було обрано вичавки з хеномелесу. Встановлено раціональні параметри екстрагування вичавок з хеномелесу. Досліджено вплив екстрактів з хеномелесу на хлібопекарні властивості борошна та основні процеси, що відбуваються в тісті під час бродіння. Визначено оптимальну концентрацію добавки до складу виробів з дріжджового тіста. Показано позитивний вплив екстрактів з хеномелесу на органолептичні та фізико-хімічні показники готових виробів. Проведені дослідження впливу екстрактів з хеномелесу на процес черствіння виробів і підтверджена можливість пролонгованого зберігання виробів. Готові борошняні вироби з дріжджового тіста характеризуються підвищеною біологічною цінністю та покращеними фізико-хімічними властивостями і рекомендовані для повсякденного вживання.
					 | 
		|
| Publisher | 
															Одеса: ОНАХТ
					 | 
		|
| Date | 
															2018-04-26T07:08:44Z
					 2018-04-26T07:08:44Z 2016  | 
		|
| Type | 
															Article
					 | 
		|
| Identifier | 
															Наукові праці ОНАХТ. – Одеса: ОНАХТ, 2016. – С. 22 – 28.
					 2073-8730 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6166  | 
		|
| Language | 
															ua
					 | 
		|