РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ТОПІНАМБУРУ ТА ХЕНОМЕЛЕСУ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ТОПІНАМБУРУ ТА ХЕНОМЕЛЕСУ
					 | 
		|
| Creator | 
															Левченко, Юлія Вікторівна
					 Хомич, Галина Панасівна Олійник, Наталія Вікторівна  | 
		|
| Subject | 
															хеномелес, топінамбур, пюре, поліфенолоксидаза, солодкий соус, структуроутворювачі, в’язкість.
					 | 
		|
| Description | 
															Проаналізовано актуальність використання рослинної сировини місцевого походження в технології харчових продуктів. Встановлено, що топінамбур та хеномелес є джерелом біологічно активних речовин. Досліджено вплив продуктів переробки хеномелесу на якісні показники пюре з топінамбуру. Вивчено вплив пюре з топінамбуру та хеномелесу на структурно-механічні властивості готових соусів. Показано залежність в’язкості соусів від швидкості зсуву. Встановлено раціональне співвідношення компонентів (пюре з топінамбуру та пюре з хеномелесу) в готовому соусі. Підтверджено доцільність використання пюре з хеномелесу як природного замінника штучних структуроутворювачів та джерела органічних кислот.
					 | 
		|
| Publisher | 
															Одеса: ОНАХТ
					 | 
		|
| Date | 
															2018-04-26T07:17:18Z
					 2018-04-26T07:17:18Z 2016  | 
		|
| Type | 
															Article
					 | 
		|
| Identifier | 
															Наукові праці  ОНАХТ. – Одеса: 2016. Вип.2. – Том 80. – с.28 – 33.
					 2073-8730 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6167  | 
		|
| Language | 
															ua
					 | 
		|