Запис Детальніше

РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ТОПІНАМБУРУ ТА ХЕНОМЕЛЕСУ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ТОПІНАМБУРУ ТА ХЕНОМЕЛЕСУ
 
Creator Левченко, Юлія Вікторівна
Хомич, Галина Панасівна
Олійник, Наталія Вікторівна
 
Subject хеномелес, топінамбур, пюре, поліфенолоксидаза, солодкий соус, структуроутворювачі, в’язкість.
 
Description Проаналізовано актуальність використання рослинної сировини місцевого походження в технології харчових продуктів. Встановлено, що топінамбур та хеномелес є джерелом біологічно активних речовин. Досліджено вплив продуктів переробки хеномелесу на якісні показники пюре з топінамбуру. Вивчено вплив пюре з топінамбуру та хеномелесу на структурно-механічні властивості готових соусів. Показано залежність в’язкості соусів від швидкості зсуву. Встановлено раціональне співвідношення компонентів (пюре з топінамбуру та пюре з хеномелесу) в готовому соусі. Підтверджено доцільність використання пюре з хеномелесу як природного замінника штучних структуроутворювачів та джерела органічних кислот.
 
Publisher Одеса: ОНАХТ
 
Date 2018-04-26T07:17:18Z
2018-04-26T07:17:18Z
2016
 
Type Article
 
Identifier Наукові праці ОНАХТ. – Одеса: 2016. Вип.2. – Том 80. – с.28 – 33.
2073-8730
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6167
 
Language ua