Вплив обробки ягід шипшини, обліпихи та калини у вихровому шарі феромагнітних частинок на мінеральний склад рослинних екстрактів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Вплив обробки ягід шипшини, обліпихи та калини у вихровому шарі феромагнітних частинок на мінеральний склад рослинних екстрактів
					 | 
		|
| Creator | 
															Капліна, Тетяна Вікторівна
					 Миронов, Денис Анатолійович  | 
		|
| Subject | 
															вихровий шар феромагнітних частинок, под- рібнення, екстракція, мінеральні речовини.
					 | 
		|
| Description | 
															Стаття присвячена дослідженню процесу обробки ягід шип- шини, обліпихи і калини в робочій камері апарату ВА -100. Встано- влено зміни мінерального складу екстрактів із ягід попередньо об- роблених у вихровому шарі феромагнітних частинок  | 
		|
| Publisher | 
															ОНАХТ
					 | 
		|
| Date | 
															2018-04-26T07:22:52Z
					 2018-04-26T07:22:52Z 2010  | 
		|
| Type | 
															Article
					 | 
		|
| Identifier | 
															Капліна Т. В. Вплив обробки ягід шипшини, обліпихи та калини у вихровому шарі феромагнітних частинок на мінеральний склад рослинних екстрактів / Т. В. Капліна, Д. А. Миронов // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 77-80.
					 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6168  | 
		|
| Language | 
															ua
					 | 
		|