Запис Детальніше

Вплив обробки ягід шипшини, обліпихи та калини у вихровому шарі феромагнітних частинок на мінеральний склад рослинних екстрактів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив обробки ягід шипшини, обліпихи та калини у вихровому шарі феромагнітних частинок на мінеральний склад рослинних екстрактів
 
Creator Капліна, Тетяна Вікторівна
Миронов, Денис Анатолійович
 
Subject вихровий шар феромагнітних частинок, под- рібнення, екстракція, мінеральні речовини.
 
Description Стаття присвячена дослідженню процесу обробки ягід шип-
шини, обліпихи і калини в робочій камері апарату ВА -100. Встано-
влено зміни мінерального складу екстрактів із ягід попередньо об-
роблених у вихровому шарі феромагнітних частинок
 
Publisher ОНАХТ
 
Date 2018-04-26T07:22:52Z
2018-04-26T07:22:52Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Капліна Т. В. Вплив обробки ягід шипшини, обліпихи та калини у вихровому шарі феромагнітних частинок на мінеральний склад рослинних екстрактів / Т. В. Капліна, Д. А. Миронов // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 77-80.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6168
 
Language ua