Вплив обробки ягід шипшини, обліпихи та калини у вихровому шарі феромагнітних частинок на мінеральний склад рослинних екстрактів
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив обробки ягід шипшини, обліпихи та калини у вихровому шарі феромагнітних частинок на мінеральний склад рослинних екстрактів
|
|
Creator |
Капліна, Тетяна Вікторівна
Миронов, Денис Анатолійович |
|
Subject |
вихровий шар феромагнітних частинок, под- рібнення, екстракція, мінеральні речовини.
|
|
Description |
Стаття присвячена дослідженню процесу обробки ягід шип- шини, обліпихи і калини в робочій камері апарату ВА -100. Встано- влено зміни мінерального складу екстрактів із ягід попередньо об- роблених у вихровому шарі феромагнітних частинок |
|
Publisher |
ОНАХТ
|
|
Date |
2018-04-26T07:22:52Z
2018-04-26T07:22:52Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Капліна Т. В. Вплив обробки ягід шипшини, обліпихи та калини у вихровому шарі феромагнітних частинок на мінеральний склад рослинних екстрактів / Т. В. Капліна, Д. А. Миронов // Харчова наука і технологія. - 2010. - № 4. - С. 77-80.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6168 |
|
Language |
ua
|
|