КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ СОЛОДКОГО СОУСУ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ СОЛОДКОГО СОУСУ
					 | 
		|
| Creator | 
															Хомич, Галина Панасівна
					 Левченко, Юлія Вікторівна  | 
		|
| Description | 
															Солодкий соус містить хеномелес та воду. Додатково соус містить топінамбур, фруктозу і сік хеномелесу.  | 
		|
| Publisher | 
															ДП “Український інститут інтелектуальної власності”
					 | 
		|
| Date | 
															2018-04-26T07:28:42Z
					 2018-04-26T07:28:42Z 2017-02-10  | 
		|
| Type | 
															Other
					 | 
		|
| Identifier | 
															Пат. на корисну модель 113551 UA Україна, МПК А23L 23/10 (2016.01), А23/00, 33/10 (2016.01). Композиція інгредієнтів для приготування солодкого соусу заявник і патентовласник ВНЗ Укоопспілки «ПУЕТ». – № u 2016 04933; заявл. 18.04.2016, опубл. 10.02.2017, Бюл. № 22.
					 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6170  | 
		|
| Language | 
															ua
					 | 
		|