Запис Детальніше

КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ СОЛОДКОГО СОУСУ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title КОМПОЗИЦІЯ ІНГРЕДІЄНТІВ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ СОЛОДКОГО СОУСУ
 
Creator Хомич, Галина Панасівна
Левченко, Юлія Вікторівна
 
Description Солодкий соус містить хеномелес та воду. Додатково соус містить топінамбур, фруктозу і сік
хеномелесу.
 
Publisher ДП “Український інститут інтелектуальної власності”
 
Date 2018-04-26T07:28:42Z
2018-04-26T07:28:42Z
2017-02-10
 
Type Other
 
Identifier Пат. на корисну модель 113551 UA Україна, МПК А23L 23/10 (2016.01), А23/00, 33/10 (2016.01). Композиція інгредієнтів для приготування солодкого соусу заявник і патентовласник ВНЗ Укоопспілки «ПУЕТ». – № u 2016 04933; заявл. 18.04.2016, опубл. 10.02.2017, Бюл. № 22.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6170
 
Language ua