Запис Детальніше

СПОСІБ ОТРИМАННЯ МАЙОНЕЗУ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title СПОСІБ ОТРИМАННЯ МАЙОНЕЗУ
 
Creator Капліна, Тетяна Вікторівна
Положишникова, Людмила Олександрівна
 
Subject майонез
 
Description Спосіб отримання майонезу, що включає
повне виключення з рецептури яєчного порошку і
використання стабілізаційної основи з
подрібненого на вібромлині до порошкоподібного
стану коріння алтеї, подачу сухого молока,
смакових добавок, попередньо запареного
гірчичного порошку, емульгування пасти у
вихровому шарі феромагнітних частинок
обертального змінного електромагнітного поля з
рецептурною кількістю олії, шляхом введення її із
зростаючою швидкістю, який відрізняється тим,
що коріння алтеї прогрівають у воді до
температури, що забезпечує його клейстеризацію,
а потім перемішують з рецептурною кількістю олії.
 
Publisher ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ
 
Date 2018-04-27T07:46:09Z
2018-04-27T07:46:09Z
2008
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6200
 
Language ua