СПОСІБ ОТРИМАННЯ МАЙОНЕЗУ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
СПОСІБ ОТРИМАННЯ МАЙОНЕЗУ
|
|
Creator |
Капліна, Тетяна Вікторівна
Положишникова, Людмила Олександрівна |
|
Subject |
майонез
|
|
Description |
Спосіб отримання майонезу, що включає повне виключення з рецептури яєчного порошку і використання стабілізаційної основи з подрібненого на вібромлині до порошкоподібного стану коріння алтеї, подачу сухого молока, смакових добавок, попередньо запареного гірчичного порошку, емульгування пасти у вихровому шарі феромагнітних частинок обертального змінного електромагнітного поля з рецептурною кількістю олії, шляхом введення її із зростаючою швидкістю, який відрізняється тим, що коріння алтеї прогрівають у воді до температури, що забезпечує його клейстеризацію, а потім перемішують з рецептурною кількістю олії. |
|
Publisher |
ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ
|
|
Date |
2018-04-27T07:46:09Z
2018-04-27T07:46:09Z 2008 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6200
|
|
Language |
ua
|
|