СПОСІБ ОТРИМАННЯ МАЙОНЕЗУ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
СПОСІБ ОТРИМАННЯ МАЙОНЕЗУ
|
|
Creator |
Капліна, Тетяна Вікторівна
Положишникова, Людмила Олександрівна |
|
Subject |
майонез
|
|
Description |
. Спосіб отримання майонезу, який полягає у просіюванні рецептурних компонентів, приготу- ванні майонезної пасти (без цукру та солі), оброб- лянні в обертовому змінному електромагнітному полі в присутності феромагнітних частинок в робо- чій ємності апарата ВА-100, перемішуванні, дода- ванні олії, цукру та солі, який відрізняється тим, що швидкість вливання олії змінюють від 0,0012 л/с до 0,007 л/с. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що фе- ромагнітні частинки використовують у широкому діапазоні співвідношення довжини до діаметра 1:6, 1:9, 1:10. 3. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що па- раметри електромагнітного поля становлять: на- пруженість поля - 15·104 А/м, частота – 50 Гц, інду- кція магнітного поля – 0,13 Тл. |
|
Publisher |
ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ
|
|
Date |
2018-04-27T07:50:37Z
2018-04-27T07:50:37Z 2006 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6202
|
|
Language |
ua
|
|