Запис Детальніше

СПОСІБ ОТРИМАННЯ МАЙОНЕЗУ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title СПОСІБ ОТРИМАННЯ МАЙОНЕЗУ
 
Creator Капліна, Тетяна Вікторівна
Положишникова, Людмила Олександрівна
 
Subject майонез
 
Description . Спосіб отримання майонезу, який полягає у
просіюванні рецептурних компонентів, приготу-
ванні майонезної пасти (без цукру та солі), оброб-
лянні в обертовому змінному електромагнітному
полі в присутності феромагнітних частинок в робо-
чій ємності апарата ВА-100, перемішуванні, дода-
ванні олії, цукру та солі, який відрізняється тим,
що швидкість вливання олії змінюють від 0,0012
л/с до 0,007 л/с.
2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що фе-
ромагнітні частинки використовують у широкому
діапазоні співвідношення довжини до діаметра 1:6,
1:9, 1:10.
3. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що па-
раметри електромагнітного поля становлять: на-
пруженість поля - 15·104 А/м, частота – 50 Гц, інду-
кція магнітного поля – 0,13 Тл.
 
Publisher ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ
 
Date 2018-04-27T07:50:37Z
2018-04-27T07:50:37Z
2006
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6202
 
Language ua