СПОСІБ ОТРИМАННЯ МАЙОНЕЗУ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															СПОСІБ ОТРИМАННЯ МАЙОНЕЗУ
					 | 
		|
| Creator | 
															Капліна, Тетяна Вікторівна
					 Положишникова, Людмила Олександрівна  | 
		|
| Subject | 
															майонез
					 | 
		|
| Description | 
															. Спосіб отримання майонезу, який полягає у просіюванні рецептурних компонентів, приготу- ванні майонезної пасти (без цукру та солі), оброб- лянні в обертовому змінному електромагнітному полі в присутності феромагнітних частинок в робо- чій ємності апарата ВА-100, перемішуванні, дода- ванні олії, цукру та солі, який відрізняється тим, що швидкість вливання олії змінюють від 0,0012 л/с до 0,007 л/с. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що фе- ромагнітні частинки використовують у широкому діапазоні співвідношення довжини до діаметра 1:6, 1:9, 1:10. 3. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що па- раметри електромагнітного поля становлять: на- пруженість поля - 15·104 А/м, частота – 50 Гц, інду- кція магнітного поля – 0,13 Тл.  | 
		|
| Publisher | 
															ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ
					 | 
		|
| Date | 
															2018-04-27T07:50:37Z
					 2018-04-27T07:50:37Z 2006  | 
		|
| Type | 
															Other
					 | 
		|
| Identifier | 
															http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6202
					 | 
		|
| Language | 
															ua
					 | 
		|