Запис Детальніше

СПОСІБ АКТИВАЦІЇ ДРІЖДЖІВ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title СПОСІБ АКТИВАЦІЇ ДРІЖДЖІВ
 
Creator Капліна, Тетяна Вікторівна
Лісюк, Галина Михайлівна
Шеляков, Олег Парфірович
Дорохіна, Марія Олексіївна
 
Subject дріжджі
 
Description Спосіб активації дріжджів, що включає приго-
тування дріжджової суспензії шляхом змішування
води кімнатної температури і дріжджів, обробку у
індукторі, де створюється обертаюче електромаг-
нітне поле, який відрізняється тим, що активацію
проводять у полі з величиною магнітної індукції
0,08-0,2 Тл протягом 20-30 секунд зі швидкістю
поля 1500-3000 об/хв
 
Publisher ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ
 
Date 2018-04-27T07:55:02Z
2018-04-27T07:55:02Z
2000
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6203
 
Language ua