СПОСІБ АКТИВАЦІЇ ДРІЖДЖІВ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															СПОСІБ АКТИВАЦІЇ ДРІЖДЖІВ
					 | 
		|
| Creator | 
															Капліна, Тетяна Вікторівна
					 Лісюк, Галина Михайлівна Шеляков, Олег Парфірович Дорохіна, Марія Олексіївна  | 
		|
| Subject | 
															дріжджі
					 | 
		|
| Description | 
															Спосіб активації дріжджів, що включає приго- тування дріжджової суспензії шляхом змішування води кімнатної температури і дріжджів, обробку у індукторі, де створюється обертаюче електромаг- нітне поле, який відрізняється тим, що активацію проводять у полі з величиною магнітної індукції 0,08-0,2 Тл протягом 20-30 секунд зі швидкістю поля 1500-3000 об/хв  | 
		|
| Publisher | 
															ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ
					 | 
		|
| Date | 
															2018-04-27T07:55:02Z
					 2018-04-27T07:55:02Z 2000  | 
		|
| Type | 
															Other
					 | 
		|
| Identifier | 
															http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6203
					 | 
		|
| Language | 
															ua
					 | 
		|