СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБА
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБА
|
|
Creator |
Капліна, Тетяна Вікторівна
Фірсова, Раїса Михайлівна Дорохіна, Марія Олексіївна |
|
Subject |
хліб
|
|
Description |
Спосіб виробництва хліба, що включає приго- тування водно-борошняно-дріжджової суспензії шляхом змішування води, дріжджів, борошна, за- мішування тіста на отриманій суспензії, решті бо- рошна, кухарській солі, його бродіння, розробку заготовок тіста та їх випікання, який відрізняється тим, що борошно, яке використовується при замі- шуванні тіста, попередньо обробляють протягом 60 секунд у вихровому шарі феромагнітних части- нок, виконаних у формі циліндрів із співвідношен- ням довжини та діаметра 5:10 з немагнітною захи- сною оболонкою із фторопласту, при швидкості обертання електромагнітного поля 1500-3000 об/хв. з величиною магнітної індукції 0,11-0,13 Тл. |
|
Publisher |
ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ
|
|
Date |
2018-04-27T07:57:03Z
2018-04-27T07:57:03Z 2006 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6204
|
|
Language |
ua
|
|