Запис Детальніше

СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБА

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБА
 
Creator Капліна, Тетяна Вікторівна
Фірсова, Раїса Михайлівна
Дорохіна, Марія Олексіївна
 
Subject хліб
 
Description Спосіб виробництва хліба, що включає приго-
тування водно-борошняно-дріжджової суспензії
шляхом змішування води, дріжджів, борошна, за-
мішування тіста на отриманій суспензії, решті бо-
рошна, кухарській солі, його бродіння, розробку
заготовок тіста та їх випікання, який відрізняється
тим, що борошно, яке використовується при замі-
шуванні тіста, попередньо обробляють протягом
60 секунд у вихровому шарі феромагнітних части-
нок, виконаних у формі циліндрів із співвідношен-
ням довжини та діаметра 5:10 з немагнітною захи-
сною оболонкою із фторопласту, при швидкості
обертання електромагнітного поля 1500-3000
об/хв. з величиною магнітної індукції 0,11-0,13 Тл.
 
Publisher ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ
 
Date 2018-04-27T07:57:03Z
2018-04-27T07:57:03Z
2006
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6204
 
Language ua