СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВОЇ ЕМУЛЬСІЇ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВОЇ ЕМУЛЬСІЇ
					 | 
		|
| Creator | 
															Капліна, Тетяна Вікторівна
					 Положишникова, Людмила Олександрівна Жидецька, Інна Василівна  | 
		|
| Subject | 
															емульсія
					 | 
		|
| Description | 
															Спосіб отримання харчової емульсії, що включає підготовку рецептурних компонентів (емульгаторів - яєчного порошку або яєць), пода- вання їх крізь дозатор в робочу ємність апарата ВА-100, обробляння протягом 5-12с (в залежності від виду емульгатору) у вихровому шарі феромаг- нітних частинок обертового змінного електромагні- тного поля для перемішування компонентів, дода- вання олії, води (для середньокалорійних емульсій), який відрізняється тим, що емульсію готують з натуральної сировини у присутності фе- ромагнітних частинок, виконаних у формі цилінд- рів, із співвідношенням діаметра до довжини 1:6, 1:9, 1:10.  | 
		|
| Publisher | 
															ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ
					 | 
		|
| Date | 
															2018-04-27T07:59:10Z
					 2018-04-27T07:59:10Z 2006-08-01  | 
		|
| Type | 
															Other
					 | 
		|
| Identifier | 
															http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6205
					 | 
		|
| Language | 
															ua
					 | 
		|