Запис Детальніше

СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВОЇ ЕМУЛЬСІЇ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВОЇ ЕМУЛЬСІЇ
 
Creator Капліна, Тетяна Вікторівна
Положишникова, Людмила Олександрівна
Жидецька, Інна Василівна
 
Subject емульсія
 
Description Спосіб отримання харчової емульсії, що
включає підготовку рецептурних компонентів
(емульгаторів - яєчного порошку або яєць), пода-
вання їх крізь дозатор в робочу ємність апарата
ВА-100, обробляння протягом 5-12с (в залежності
від виду емульгатору) у вихровому шарі феромаг-
нітних частинок обертового змінного електромагні-
тного поля для перемішування компонентів, дода-
вання олії, води (для середньокалорійних
емульсій), який відрізняється тим, що емульсію
готують з натуральної сировини у присутності фе-
ромагнітних частинок, виконаних у формі цилінд-
рів, із співвідношенням діаметра до довжини 1:6,
1:9, 1:10.
 
Publisher ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ
 
Date 2018-04-27T07:59:10Z
2018-04-27T07:59:10Z
2006-08-01
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6205
 
Language ua