СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВОЇ ЕМУЛЬСІЇ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
СПОСІБ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВОЇ ЕМУЛЬСІЇ
|
|
Creator |
Капліна, Тетяна Вікторівна
Положишникова, Людмила Олександрівна Жидецька, Інна Василівна |
|
Subject |
емульсія
|
|
Description |
Спосіб отримання харчової емульсії, що включає підготовку рецептурних компонентів (емульгаторів - яєчного порошку або яєць), пода- вання їх крізь дозатор в робочу ємність апарата ВА-100, обробляння протягом 5-12с (в залежності від виду емульгатору) у вихровому шарі феромаг- нітних частинок обертового змінного електромагні- тного поля для перемішування компонентів, дода- вання олії, води (для середньокалорійних емульсій), який відрізняється тим, що емульсію готують з натуральної сировини у присутності фе- ромагнітних частинок, виконаних у формі цилінд- рів, із співвідношенням діаметра до довжини 1:6, 1:9, 1:10. |
|
Publisher |
ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ
|
|
Date |
2018-04-27T07:59:10Z
2018-04-27T07:59:10Z 2006-08-01 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6205
|
|
Language |
ua
|
|