СПОСІ ВИРОБНИЦТВ ФРУКТОВОГ ЖЕЛ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
СПОСІ ВИРОБНИЦТВ ФРУКТОВОГ ЖЕЛ
|
|
Creator |
Капліна, Тетяна Вікторівна
Ростовський, Володимир Сергійович Дібрівська, Наталі Віталіївна |
|
Subject |
фруктове желе
|
|
Description |
н чорної, плоді арон чорноплідної, яки передбача набуханн желатин в присутност води, розчиненн йог в гарячом середовищ 40 - 45°С, змішуванн з цукрови сиропо і одніє з пюреподібни мас, нагріванн д 85 - 90°С, охо лодженн і наступн драглеутворення, яки відрізняєтьс тим, щ отриманн пюреподібно мас відбуваєтьс шляхо обробк ягід, плоді у вихровом шар феромагнітни частино обертаю чог електромагнітног пол з величино магнітно індукці 0,13Т протяго 45 - 60 пр швидкост обертанн пол 3000об/х і відокремлення насінн з допомого центрифу гування |
|
Publisher |
ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ
|
|
Date |
2018-04-27T08:01:23Z
2018-04-27T08:01:23Z 2003-01-15 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6206
|
|
Language |
ua
|
|