СПОСІ ВИРОБНИЦТВ ФРУКТОВОГ ЖЕЛ
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															СПОСІ ВИРОБНИЦТВ ФРУКТОВОГ ЖЕЛ
					 | 
		|
| Creator | 
															Капліна, Тетяна Вікторівна
					 Ростовський, Володимир Сергійович Дібрівська, Наталі Віталіївна  | 
		|
| Subject | 
															фруктове желе
					 | 
		|
| Description | 
															н чорної, плоді арон чорноплідної, яки передбача набуханн желатин в присутност води, розчиненн йог в гарячом середовищ 40 - 45°С, змішуванн з цукрови сиропо і одніє з пюреподібни мас, нагріванн д 85 - 90°С, охо лодженн і наступн драглеутворення, яки відрізняєтьс тим, щ отриманн пюреподібно мас відбуваєтьс шляхо обробк ягід, плоді у вихровом шар феромагнітни частино обертаю чог електромагнітног пол з величино магнітно індукці 0,13Т протяго 45 - 60 пр швидкост обертанн пол 3000об/х і відокремлення насінн з допомого центрифу гування  | 
		|
| Publisher | 
															ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ
					 | 
		|
| Date | 
															2018-04-27T08:01:23Z
					 2018-04-27T08:01:23Z 2003-01-15  | 
		|
| Type | 
															Other
					 | 
		|
| Identifier | 
															http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6206
					 | 
		|
| Language | 
															ua
					 | 
		|