Запис Детальніше

СПОСІ ВИРОБНИЦТВ ФРУКТОВОГ ЖЕЛ

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title СПОСІ ВИРОБНИЦТВ ФРУКТОВОГ ЖЕЛ
 
Creator Капліна, Тетяна Вікторівна
Ростовський, Володимир Сергійович
Дібрівська, Наталі Віталіївна
 
Subject фруктове желе
 
Description н чорної, плоді арон чорноплідної, яки
передбача набуханн желатин в присутност
води, розчиненн йог в гарячом середовищ 40 -
45°С, змішуванн з цукрови сиропо і одніє з
пюреподібни мас, нагріванн д 85 - 90°С, охо
лодженн і наступн драглеутворення, яки
відрізняєтьс тим, щ отриманн пюреподібно
мас відбуваєтьс шляхо обробк ягід, плоді у
вихровом шар феромагнітни частино обертаю
чог електромагнітног пол з величино
магнітно індукці 0,13Т протяго 45 - 60 пр
швидкост обертанн пол 3000об/х і
відокремлення насінн з допомого центрифу
гування
 
Publisher ДЕРЖАВНИЙ ДЕПАРТАМЕНТ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТ
 
Date 2018-04-27T08:01:23Z
2018-04-27T08:01:23Z
2003-01-15
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6206
 
Language ua