Споживча кооперація в умовах глобалізації: обґрунтування проектування системи управління якістю відповідно до міжнародного стандарту ISO
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Споживча кооперація в умовах глобалізації: обґрунтування проектування системи управління якістю відповідно до міжнародного стандарту ISO
|
|
Creator |
Рибалко-Рак, Леся Андріївна
Гусаковська, Тетяна Олександрівна Поставна, Лариса Петрівна |
|
Subject |
система управління якістю
споживча кооперація |
|
Description |
Ринкове середовище, в якому функціонують організації і підприємства системи споживчої кооперації, вимагає посилення ролі та переорієнтації на сучасні принципи управління якістю, які задекларовані в міжнародному стандарті серії ISO, перегляду концеп¬цій управління, застосування нових підходів до оцінки функціонування соціально-економічних систем. На підприємствах, організаціях споживчої кооперації повинен функціонувати новий механізм управління якістю, що забезпечить конкурентоспроможність діяльності, яка відповідатиме запитам споживачів, працівників, пайовиків і інших зацікавлених сторін і зможе відповідним чином реагувати на зміни зовнішнього середовища та прогнозувати ці зміни, приймати оптимальні рішення економічної доцільності у напрямку підвищення конкурентоздатності.
|
|
Publisher |
Львів: ЛТЕУ
|
|
Date |
2018-04-29T09:29:39Z
2018-04-29T09:29:39Z 2016 |
|
Identifier |
150 років споживчій кооперації України: оцінююче минуле, визначаємо майбутнє: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 150-річчю утворення першого споживчого товариства в Україні та 200-річчю від часу заснування Львівського торговельно-економічного університету, 13-14 грудня 2016 р. / [відповідальний за випуск: проф. Семак Б.Б.]. – Львів: ЛТЕУ , 2016. – 266 с. (С. 242-243)
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6266 |
|
Language |
ua
|
|