Формування системи управління якістю споживчої кооперації України
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Формування системи управління якістю споживчої кооперації України
|
|
Creator |
Рибалко, Леся Андріївна
|
|
Subject |
система управління якістю
споживча кооперація процесний підхід |
|
Description |
У практиці сучасних організацій простежується тенденція, коли зацікавлені сторони – споживачі, власники, партнери, кредитні організації – висувають вимогу щодо наявності системи управління якістю з метою отримання гарантій їх стабільного функціонування стосовно якості товарів і послуг. Формування системи управління якістю вимагають і сьогоденні реалії, в яких функціонує споживча кооперація України. Розвиток системи споживчої кооперації зумовлений перспективною соціально орієнтованою моделлю цієї системи, яка вимагає вибору нових пріоритетів, одним із яких є підвищення конкурентоспроможності кооперативних організацій і підприємств. Прикладне значення системи управління якістю визначається її формуванням у контексті інструменту самозбереження господарюючих одиниць в умовах мінливого зовнішнього середовища. Відповідність системи управління якістю організацій і підприємств торгівлі споживчої кооперації, в межах якої реалізуються процеси управління, вимогам міжнародних стандартів ISO засвідчить їх спроможність надавати конкурентоспроможні послуги.
|
|
Publisher |
РВВ ПУЕТ
|
|
Date |
2018-04-29T10:17:55Z
2018-04-29T10:17:55Z 2008 |
|
Identifier |
Рибалко Леся Андріївна. Формування системи управління якістю споживчої кооперації України : Дис... канд. наук: 08.00.04 - 2008.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6274 |
|
Language |
ua
|
|