Запис Детальніше

Формування системи управління якістю споживчої кооперації України

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування системи управління якістю споживчої кооперації України
 
Creator Рибалко, Леся Андріївна
 
Subject система управління якістю
споживча кооперація
процесний підхід
 
Description У практиці сучасних організацій простежується тенденція, коли зацікавлені сторони – споживачі, власники, партнери, кредитні організації – висувають вимогу щодо наявності системи управління якістю з метою отримання гарантій їх стабільного функціонування стосовно якості товарів і послуг. Формування системи управління якістю вимагають і сьогоденні реалії, в яких функціонує споживча кооперація України. Розвиток системи споживчої кооперації зумовлений перспективною соціально орієнтованою моделлю цієї системи, яка вимагає вибору нових пріоритетів, одним із яких є підвищення конкурентоспроможності кооперативних організацій і підприємств. Прикладне значення системи управління якістю визначається її формуванням у контексті інструменту самозбереження господарюючих одиниць в умовах мінливого зовнішнього середовища. Відповідність системи управління якістю організацій і підприємств торгівлі споживчої кооперації, в межах якої реалізуються процеси управління, вимогам міжнародних стандартів ISO засвідчить їх спроможність надавати конкурентоспроможні послуги.
 
Publisher РВВ ПУЕТ
 
Date 2018-04-29T10:17:55Z
2018-04-29T10:17:55Z
2008
 
Identifier Рибалко Леся Андріївна. Формування системи управління якістю споживчої кооперації України : Дис... канд. наук: 08.00.04 - 2008.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6274
 
Language ua