Формування системи управління якістю споживчої кооперації України
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title | 
															Формування системи управління якістю споживчої кооперації України
					 | 
		|
| Creator | 
															Рибалко, Леся Андріївна
					 | 
		|
| Subject | 
															система управління якістю
					 споживча кооперація процесний підхід  | 
		|
| Description | 
															У практиці сучасних організацій простежується тенденція, коли зацікавлені сторони – споживачі, власники, партнери, кредитні організації – висувають вимогу щодо наявності системи управління якістю з метою отримання гарантій їх стабільного функціонування стосовно якості товарів і послуг. Формування системи управління якістю вимагають і сьогоденні реалії, в яких функціонує споживча кооперація України. Розвиток системи споживчої кооперації зумовлений перспективною соціально орієнтованою моделлю цієї системи, яка вимагає вибору нових пріоритетів, одним із яких є підвищення конкурентоспроможності кооперативних організацій і підприємств. Прикладне значення системи управління якістю визначається її формуванням у контексті інструменту самозбереження господарюючих одиниць в умовах мінливого зовнішнього середовища. Відповідність системи управління якістю організацій і підприємств торгівлі споживчої кооперації, в межах якої реалізуються процеси управління, вимогам міжнародних стандартів ISO засвідчить їх спроможність надавати конкурентоспроможні послуги.
					 | 
		|
| Publisher | 
															РВВ ПУЕТ
					 | 
		|
| Date | 
															2018-04-29T10:17:55Z
					 2018-04-29T10:17:55Z 2008  | 
		|
| Identifier | 
															Рибалко Леся Андріївна. Формування системи управління якістю споживчої кооперації України : Дис... канд. наук: 08.00.04 - 2008.
					 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6274  | 
		|
| Language | 
															ua
					 | 
		|