Запис Детальніше

Економіко-правові засади формування та розвитку регіональної інфраструктури в умовах децентралізації економіки України: матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 100-річчю НАН України.

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Економіко-правові засади формування та розвитку регіональної
інфраструктури в умовах децентралізації економіки України: матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 100-річчю НАН України.
 
Creator ХНУМГ ім.О.М.Бекетова,
 
Subject Экономико-правовые основы формирования и развития региональной инфраструктуры в условиях децентрализации экономики Украины (2018)
 
Description У збірнику представлені матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Економіко-правові засади формування та розвитку регіональної інфраструктури в умовах децентралізації економіки України» присвяченої 100-річчю НАН України, яка проходила з 1 лютого по 28 лютого 2018 року в
Харківському національному університеті міського господарства імені О. М. Бекетова. Розглядалися аспекти
економічного та провового характеру щодо інфраструктурного розвитку держави, були окреслені найголовніші проблеми, які стримують розвиток регіональної інфраструктури в країні, та сформовані рекомендації щодо можливості формування високорозвинутої інфраструктури регіонів в сучасних умовах децентралізації економіки України.
Збірник розраховано на наукових працівників, докторантів, аспірантів і студентів, усіх, хто цікавиться проблемами економіки та права.
Участь у конференції взяли науковці та практики з Київа, Дніпра, Одеси, Полтави, Івано-Франківська, Рівна, Кривого Рогу, Кам'янець-Подільська, Сєверодонецька, Краматорська, Черкас, Львіва, Харкова, Тарнобжега (Польща), Пшеворська (Польща).
 
Date 2018
 
Type Доклад на конференции или семинаре
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/48980/1/%D0%A1%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%BA.pdf
ХНУМГ ім.О.М.Бекетова, (2018) Економіко-правові засади формування та розвитку регіональної інфраструктури в умовах децентралізації економіки України: матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., присвяченої 100-річчю НАН України. In: Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., присвячена 100-річчю НАН України, 1–28 лютого 2018 р., Харків. (В процессе публикации)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/48980/