Запис Детальніше

Фінансові послуги на ринку цінних паперів України: теорія та практика

Dspace iRKNEU

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фінансові послуги на ринку цінних паперів України: теорія та практика
Financial services on the Ukrainian securities market: theory and practice
 
Creator Мацук, Зоряна Андріївна
 
Subject 336.76
 
Description У монографії досліджено фінансову послугу як економічне явище на ринку цінних паперів. Розглянуто теоретико-методологічні аспекти, пов’язані із визначенням торгівлі фінансовими активами як вихідної основи дослідження фінансових послуг на ринку цінних паперів. Розкрито економічну природу фінансових послуг, проведено їх класифікацію, висвітлено методологічні проблеми інфраструктурного забезпечення ринку цінних паперів.
Доведено необхідність застосування теорії інституціоналізму як методології дослідження проблем розвитку ринку цінних паперів. Значну увагу приділено ролі формальних та неформальних інститутів у торгівлі фінансовими активами.
Розрахована на науковців та практиків, які працюють у сфері фінансових послуг на ринку цінних паперів, викладачів, аспірантів, а також усіх, хто цікавиться проблематикою розвитку ринку цінних паперів в Україні.
 
Publisher ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»
 
Date 2018-05-03T11:10:40Z
2018-05-03T11:10:40Z
2018
 
Type Book
 
Identifier Мацук З. А. Фінансові послуги на ринку цінних паперів України: теорія та практика : монографія / З. А. Мацук ; М-во освіти і науки України, ДВНЗ «Київ. нац. екон. ун-т ім. Вадима Гетьмана». – Київ : КНЕУ, 2018. – 367 с.
978–966–926–229–5
http://ir.kneu.edu.ua/handle/2010/24389
 
Language uk