Запис Детальніше

Сучасні аспекти формування асортименту та якість рибних консервів з прісноводних риб

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні аспекти формування асортименту та якість рибних консервів з прісноводних риб
 
Creator Назаренко, Валентина Олексіївна
Панасевич, Є.М.
 
Subject консерви
якість
паковання
марковання
фізико-хімічні показники
сенсорні властивості
 
Publisher ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
 
Date 2018-05-10T08:41:45Z
2018-05-10T08:41:45Z
2018
 
Type Article
 
Identifier Назаренко В. О. Сучасні аспекти формування асортименту та якість рибних консервів з прісноводних риб / В. О. Назаренко, Є. М. Панасевич // Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта : матеріали V Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 14–15 березня 2018 року). – Полтава : ПУЕТ, 2018. – C. 82-85
978-966-184-307-2
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6362
 
Language ua