Сучасні аспекти формування асортименту та якість рибних консервів з прісноводних риб
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сучасні аспекти формування асортименту та якість рибних консервів з прісноводних риб
|
|
Creator |
Назаренко, Валентина Олексіївна
Панасевич, Є.М. |
|
Subject |
консерви
якість паковання марковання фізико-хімічні показники сенсорні властивості |
|
Publisher |
ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
|
|
Date |
2018-05-10T08:41:45Z
2018-05-10T08:41:45Z 2018 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Назаренко В. О. Сучасні аспекти формування асортименту та якість рибних консервів з прісноводних риб / В. О. Назаренко, Є. М. Панасевич // Сучасне матеріалознавство та товарознавство: теорія, практика, освіта : матеріали V Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 14–15 березня 2018 року). – Полтава : ПУЕТ, 2018. – C. 82-85
978-966-184-307-2 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6362 |
|
Language |
ua
|
|