Запис Детальніше

Біотехнології в виробництві морозива

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біотехнології в виробництві морозива
 
Creator Назаренко, Валентина Олексіївна
Михайлова, Г.М.
 
Subject біоморозиво
біфідобактерії
пробіотиками
пребіотики
 
Publisher ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
 
Date 2018-05-10T08:47:48Z
2018-05-10T08:47:48Z
2015
 
Type Article
 
Identifier Назаренко В.О. Біотехнології в виробництві морозива / В.О. Назаренко, Г.М. Михайлова // Харчові продукти та біотехнологія: сучасний стан і перспективи розвитку. Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава 17-18 грудня 2015 року). – Полтава: ВНЗ Укоопспілки Полтавський університет економіки і торгівлі (ПУЕТ), 2016. - С. 14-17.
978-966-184-224-2
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6363
 
Language ua