Біотехнології в виробництві морозива
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Біотехнології в виробництві морозива
|
|
Creator |
Назаренко, Валентина Олексіївна
Михайлова, Г.М. |
|
Subject |
біоморозиво
біфідобактерії пробіотиками пребіотики |
|
Publisher |
ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
|
|
Date |
2018-05-10T08:47:48Z
2018-05-10T08:47:48Z 2015 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Назаренко В.О. Біотехнології в виробництві морозива / В.О. Назаренко, Г.М. Михайлова // Харчові продукти та біотехнологія: сучасний стан і перспективи розвитку. Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава 17-18 грудня 2015 року). – Полтава: ВНЗ Укоопспілки Полтавський університет економіки і торгівлі (ПУЕТ), 2016. - С. 14-17.
978-966-184-224-2 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/6363 |
|
Language |
ua
|
|