Запис Детальніше

Розробка технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет
 
Creator Рогова, Алла Леонідівна
 
Subject стевія
борошняні кондитерські вироби
цукрозаміннки
стевіозид
 
Description при виробництві бісквітних напівфабрикатів для харчування хворих на цукровий діабет доцільно використовувати цукрозамінник стевіозид. Він збагачує бісквіт рядом вітамінів, що входять до його складу, знижує вуглеводний вміст та калорійність виробів. Завдяки заміні цукру зменшується вартість виробів. Використання замінника стевіозиду забезпечує харчування, яке задовольняє потреби людини і не завдає негативного впливу на організм.
 
Publisher Харківський державний універстет харчування та торгівлі, 2011
 
Date 2016-06-11T14:24:32Z
2016-06-11T14:24:32Z
2011-09-20
 
Type Thesis
 
Identifier Тези доповіді міжнар. наук. - практич. інтернет-конференції «Сучасний ринок товарів. Проблеми здорового харчування», ХДУХТ,20-21 жовтня 2011р.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4205
 
Language ua