Розробка технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка технології борошняних кондитерських виробів для хворих на цукровий діабет
|
|
Creator |
Рогова, Алла Леонідівна
|
|
Subject |
стевія
борошняні кондитерські вироби цукрозаміннки стевіозид |
|
Description |
при виробництві бісквітних напівфабрикатів для харчування хворих на цукровий діабет доцільно використовувати цукрозамінник стевіозид. Він збагачує бісквіт рядом вітамінів, що входять до його складу, знижує вуглеводний вміст та калорійність виробів. Завдяки заміні цукру зменшується вартість виробів. Використання замінника стевіозиду забезпечує харчування, яке задовольняє потреби людини і не завдає негативного впливу на організм.
|
|
Publisher |
Харківський державний універстет харчування та торгівлі, 2011
|
|
Date |
2016-06-11T14:24:32Z
2016-06-11T14:24:32Z 2011-09-20 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Тези доповіді міжнар. наук. - практич. інтернет-конференції «Сучасний ринок товарів. Проблеми здорового харчування», ХДУХТ,20-21 жовтня 2011р.
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/4205 |
|
Language |
ua
|
|