МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання практичних занять з навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу всіх форм навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм»)
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання практичних занять з навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу всіх форм навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм»)
|
|
Creator |
Давидова, О.Ю.
Соколенко, А.С. |
|
Subject |
План 2018
|
|
Date |
2018-05-25
|
|
Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/49413/1/2018%20%D0%9E%D1%80%D0%B3%20%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%20%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%20%D0%9C%D0%A0%20%D0%9F%D0%97.doc
Давидова, О.Ю. и Соколенко, А.С. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання практичних занять з навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу всіх форм навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/49413/
|
|