Запис Детальніше

Основи прогнозування та планування бюджету: навчально-методичний посібник

eKMAIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основи прогнозування та планування бюджету: навчально-методичний посібник
 
Creator Зварич, Ольга
 
Subject бюджетна система
прогнозування бюджету
доходи
податки
видатки
планування бюджету
 
Description Посібник містить детальні плани лекційних занять, методичні рекомендації для проведення семінарських, практичних та лабораторних занять, завдання для самостійної роботи. Систематизовано чинники, які суттєво впливають на ефективність і результативність процесу прогнозування державного і місцевих бюджетів. Структура посібника відповідає методології розроблення проекту Державного бюджету України.
У додатках подано питання для підготовки до екзамену, для проведення поточних та екзаменаційних тестів; теми наукових доповідей, есе та презентацій; методику активізації процесу навчання.
Для студентів економічних і фінансових спеціальностей програм бакалаврату та магістратури, аспірантів, викладачів, науковців, фахівців у сфері проведення економічного аналізу та розроблення прогнозів економічного і соціального розвитку України, прогнозів державного і місцевих бюджетів; фахівців, які займаються питаннями формування та реалізації фінансової і податкової політики
 
Date 2015-11-24T17:27:51Z
2015-11-24T17:27:51Z
2015
 
Type Book
 
Identifier Зварич О. Основи прогнозування та планування бюджету: навчально-методичний посібник / уклад. О. В. Зварич ; Нац. ун-т "Києво-Могилянська академія", Кафедра фінансів. - Київ: [НаУКМА], 2015. - 68 с.
http://ekmair.ukma.edu.ua/handle/123456789/7292
 
Language ua
 
Publisher Національний університет "Києво-Могилянська академія"