Запис Детальніше

Концентрування яблучного соку методом мембранної дистиляції

eKMAIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Концентрування яблучного соку методом мембранної дистиляції
Concentration of apple juice by a method membrane distillation
 
Creator Гунько, С.
Брик, Михайло
Луканін, О.
 
Subject мембранна дистиляція
концентрування яблучного соку
камери мембранного апарата
 
Description Is investigated concentration of apple juice by a method contact membrane distillation. The influence of accommodation of membranes in relation to hot and cold cell and in afield of forces of terrestrial gravitation on productivity of process concentration is established. The dependence of productivity membrane distillation from its basic technological parameters (temperature in hot and cold cell, speed to a flow to juice in channels membrane of the device) is determined.
Досліджено концентрування яблучного соку методом контактної мембранної дистиляції. Встановлено вплив розміщення мембрани стосовно гарячої та холодної камер мембранного апарата і в полі сил земного тяжіння на продуктивність процесу концентрування. Визначено залежність продуктивності мембранної дистиляції від її основних технологічних параметрів (температура в гарячій і холодній камерах, швидкість потоку соку в каналах мембранного апарата).
 
Date 2016-03-03T18:43:33Z
2016-03-03T18:43:33Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Гунько C. M, Брик M. T., Луканін O. C. Концентрування яблучного соку методом мембранної дистиляції / С. М. Гунько, М. Т. Брик, О. С. Луканін // Наукові записки НаУКМА. - 2002. - Т. 20: Хімічні науки та технології. - С. 50-54.
http://ekmair.ukma.edu.ua/handle/123456789/8579
 
Language ua
 
Relation Наукові записки НаУКМА: Хімічні науки і технології