Концентрування яблучного соку методом мембранної дистиляції
eKMAIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Концентрування яблучного соку методом мембранної дистиляції
Concentration of apple juice by a method membrane distillation |
|
Creator |
Гунько, С.
Брик, Михайло Луканін, О. |
|
Subject |
мембранна дистиляція
концентрування яблучного соку камери мембранного апарата |
|
Description |
Is investigated concentration of apple juice by a method contact membrane distillation. The influence of accommodation of membranes in relation to hot and cold cell and in afield of forces of terrestrial gravitation on productivity of process concentration is established. The dependence of productivity membrane distillation from its basic technological parameters (temperature in hot and cold cell, speed to a flow to juice in channels membrane of the device) is determined.
Досліджено концентрування яблучного соку методом контактної мембранної дистиляції. Встановлено вплив розміщення мембрани стосовно гарячої та холодної камер мембранного апарата і в полі сил земного тяжіння на продуктивність процесу концентрування. Визначено залежність продуктивності мембранної дистиляції від її основних технологічних параметрів (температура в гарячій і холодній камерах, швидкість потоку соку в каналах мембранного апарата). |
|
Date |
2016-03-03T18:43:33Z
2016-03-03T18:43:33Z 2002 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гунько C. M, Брик M. T., Луканін O. C. Концентрування яблучного соку методом мембранної дистиляції / С. М. Гунько, М. Т. Брик, О. С. Луканін // Наукові записки НаУКМА. - 2002. - Т. 20: Хімічні науки та технології. - С. 50-54.
http://ekmair.ukma.edu.ua/handle/123456789/8579 |
|
Language |
ua
|
|
Relation |
Наукові записки НаУКМА: Хімічні науки і технології
|
|