Запис Детальніше

Ідентифікація чужорідних жирів у какао-маслі методом високоефективної газової хроматографії

eKMAIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ідентифікація чужорідних жирів у какао-маслі методом високоефективної газової хроматографії
The identification of foreign fats in cocoa butter by high-resolution gas chromatography
 
Creator Купріна, О.
Кіщенко, В.
Голубець, Оля
 
Subject сорбційний метод капілярної газової хроматографії
шоколад
еквіваленти какао-масла
 
Description The main point of research consists of the devising a method of triglyceride analysis of cocoa butter
composition for the effective identification both equivalents and sustitutes in the content of cocoa butter
by high-resolution gas chromatography. And the devised method can be effectively used for determination
quality of products and recommended to specialists for subsequent working with the purpose of creation
of the State standard of Ukrainefor food. It was arranged optimal conditions for perfect separation
and identification of five major triglycerides in the composition of cocoa butter.
На основі сорбційного методу капілярної газової хроматографії розроблено методику аналізу
тригліцеридного складу какао-масла для виявлення чужорідних жирів у шоколадних продуктах.
 
Date 2016-09-20T13:02:40Z
2016-09-20T13:02:40Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Купріна О. Ю. Ідентифікація чужорідних жирів у какао-маслі методом високоефективної газової хроматографії / О. Ю. Купріна, В. А. Кіщенко, О. В. Голубець. // Наукові записки НаУКМА. - 2007. - Т. 66 : Хімічні науки і технології. - С. 72-77.
http://ekmair.ukma.edu.ua/handle/123456789/9471
 
Language ua
 
Relation Наукові записки НаУКМА. - 2007. - Т. 66 : Хімічні науки і технології. - С. 72-77.