Тенденції формування і використання основних виробничих фондів м'ясної промисловості України
eKMAIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Тенденції формування і використання основних виробничих фондів м'ясної промисловості України
Tendeties of Forming and Using Basic Funds of Ukraine's Meat-Preserving Industry |
|
Creator |
Кудін, С.
|
|
Subject |
м'ясна промисловість
Україна переробка якість |
|
Description |
The article shows present situation of Ukraine's meat-preserving industry and analyses the structure of it's basic funds. The article deal with problems of industry which existing because of reducing raw material's entering to the processing industry and quality's making worse.
У статті розкрито сучасний стан м'ясної промисловості України та проаналізовано склад основних виробничих фондів галузі. Висвітлено проблеми галузі, що існують у зв'язку із надходженням сировини на переробку та погіршення її якості. |
|
Date |
2016-11-07T20:24:22Z
2016-11-07T20:24:22Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кудін С. М. Тенденції формування і використання основних виробничих фондів м'ясної промисловості України / Кудін С. М. // Наукові записки НаУКМА. - 2000. - Т. 18 : Економічні науки. - С. 26-31.
http://ekmair.ukma.edu.ua/handle/123456789/9740 |
|
Language |
ua
|
|
Relation |
Наукові записки НаУКМА: Економічні науки
|
|