Запис Детальніше

Тенденції формування і використання основних виробничих фондів м'ясної промисловості України

eKMAIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Тенденції формування і використання основних виробничих фондів м'ясної промисловості України
Tendeties of Forming and Using Basic Funds of Ukraine's Meat-Preserving Industry
 
Creator Кудін, С.
 
Subject м'ясна промисловість
Україна
переробка
якість
 
Description The article shows present situation of Ukraine's meat-preserving industry and analyses the structure of it's basic funds. The article deal with problems of industry which existing because of reducing raw material's entering to the processing industry and quality's making worse.
У статті розкрито сучасний стан м'ясної промисловості України та проаналізовано склад основних виробничих фондів галузі. Висвітлено проблеми галузі, що існують у зв'язку із надходженням сировини на переробку та погіршення її якості.
 
Date 2016-11-07T20:24:22Z
2016-11-07T20:24:22Z
2000
 
Type Article
 
Identifier Кудін С. М. Тенденції формування і використання основних виробничих фондів м'ясної промисловості України / Кудін С. М. // Наукові записки НаУКМА. - 2000. - Т. 18 : Економічні науки. - С. 26-31.
http://ekmair.ukma.edu.ua/handle/123456789/9740
 
Language ua
 
Relation Наукові записки НаУКМА: Економічні науки