Запис Детальніше

"Фауст" Гете як містерія

eKMAIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title "Фауст" Гете як містерія
 
Creator Шалагінов, Борис
 
Subject "Фауст"
антропоцентризм
філософський пошук
 
Description The research shows up the typological character of early Tychina’s along with Irish modernist B. Jeits’ turning to ethnomythological foundations of their nations. The conclusion states that activating of sign mythologems of each nation’s culture makes the new way of both masters’ writing possible.
Для заспіву я хотів би послатися на “Письма русского путешественника” М. М. Карамзіна, а також на низку його статей, у яких викладається лінгвістична програма російського письменника. При цьому варто звернути увагу на час появи зазначених робіт М. М. Карамзіна — кінець — початок XIX ст. М. М. Карамзін намагався довести своїм сучасникам, що російську літературну мову слід організовувати, орієнтуючись на літературні мови Західної Європи, тобто поставити літературну мову в таку ж залежність від розмовної, як це вже сталося в західноєвропейських країнах. Малася на увазі установка на мову розмовну, а не на штучні книжні норми.
 
Date 2016-12-28T15:38:43Z
2016-12-28T15:38:43Z
1998
 
Type Article
 
Identifier Шалагінов Б. "Фауст" Гете як містерія / Б. Шалагінов / Наукові записки НаУКМА : Філологія. - 1998. - Т. 4. - C.135-140.
http://ekmair.ukma.edu.ua/handle/123456789/10595
 
Language ua
 
Relation Наукові записки НаУКМА: Філологія