Запис Детальніше

Синергетичний ефект у динаміці багатовимірних механічних систем: монографія.

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Синергетичний ефект у динаміці багатовимірних механічних систем: монографія.
 
Creator Шпачук, В.П.
 
Subject Монографии
 
Description У монографії встановлено, досліджено і розроблено наукові основи механізму взаємопідсилювальної та взаємопослаблювальної дії параметрів багатокоординатного вібраційного й ударного навантажень на базі теорії синергетичного ефекту стосовно задач вібронадійності об’єктів просторової структури з використанням двовимірних амплітудно-фазо-частотних та амплітудно-шпаруватісно-часових характеристик об’єкта досліджень.
Призначено для науковців і фахівців у галузі віброміцності, вібростійкості й вібродіагностики об’єктів просторової структури, пов’язаних із підвищенням експлуатаційної надійності будівель та споруд, машин, агрегатів і конструкцій авіаційної, космічної і транспортної техніки,
машинобудування, енергомашинобудування, суднобудування та комунального господарства, а також аспірантів та студентів ВНЗ.
 
Publisher Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова
 
Date 2018
 
Type Монография
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/49555/1/2015_%D0%9F%D0%95%D0%A7_8%D0%9C%D0%9D_%D0%A8%D0%BF%D0%B0%D1%87%D1%83%D0%BA%20%D0%92.%D0%9F.pdf
Шпачук, В.П. (2018) Синергетичний ефект у динаміці багатовимірних механічних систем: монографія. Другой. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова.
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/49555/