Молекулярна кухня як інноваційна концепція в сучасному ресторанному господарстві
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Молекулярна кухня як інноваційна концепція в сучасному ресторанному господарстві
|
|
Creator |
Лобачова, К.І.
|
|
Subject |
Устойчивое развитие городов (2018)
|
|
Date |
2018-04
|
|
Type |
Доклад на конференции или семинаре
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/49587/1/ilovepdf_com-76-77.pdf
Лобачова, К.І. (2018) Молекулярна кухня як інноваційна концепція в сучасному ресторанному господарстві. In: Матеріали ХІ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції «Сталий розвиток міст», 24-26 квітня 2018 р., Харків. |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/49587/
|
|