Запис Детальніше

Молекулярна кухня як інноваційна концепція в сучасному ресторанному господарстві

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Молекулярна кухня як інноваційна концепція в сучасному ресторанному господарстві
 
Creator Лобачова, К.І.
 
Subject Устойчивое развитие городов (2018)
 
Date 2018-04
 
Type Доклад на конференции или семинаре
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/49587/1/ilovepdf_com-76-77.pdf
Лобачова, К.І. (2018) Молекулярна кухня як інноваційна концепція в сучасному ресторанному господарстві. In: Матеріали ХІ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції «Сталий розвиток міст», 24-26 квітня 2018 р., Харків.
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/49587/