Запис Детальніше

Розміщення прямокутних об’єктів з критерієм рівноваги в обмежених кордонах з використанням фрагментарного та еволюційного алгоритмів

Vernadsky National Library of Ukraine

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розміщення прямокутних об’єктів з критерієм рівноваги в обмежених кордонах з використанням фрагментарного та еволюційного алгоритмів
 
Creator Терешко, Я.В.
 
Description В статті розглянуто задачу розміщення прямокутних об’єктів у обмежених кордонах з критерієм рівноваги. Показано, ця задача має фрагментарну структуру. Для пошуку наближеного розв’язку задачі запропоновано гібридний алгоритм на основі фрагментарного алгоритму і модифікації еволюційного алгоритму на перестановках. Запропоновано методи порівняльної оцінки алгоритму.
In the article the problem of placement of rectangular objects in limited borders criterion balance. It is shown that this problem has a fragmented structure To search for an approximate solution of the problem proposed hybrid algorithm based on fragmentary algorithm and evolutionary algorithm modifications on permutations. The methods of comparative evaluation algorithm.
 
Date 2018-06-10T09:25:32Z
2018-06-10T09:25:32Z
2017
 
Type Article
 
Identifier Розміщення прямокутних об’єктів з критерієм рівноваги в обмежених кордонах з використанням фрагментарного та еволюційного алгоритмів / Я.В. Терешко // Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки: зб. наук. пр. — Кам’янець-Подільський: Кам'янець-Подільськ. нац. ун-т, 2017. — Вип. 15. — С. 232-235. — Бібліогр.: 8 назв. — укр.
2308-5878
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/133962
519.8
 
Language uk
 
Relation Математичне та комп'ютерне моделювання. Серія: Фізико-математичні науки
 
Publisher Інститут кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України