Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості групової роботи з комбатантами з віддаленими наслідками стресогенних впливів
 
Names Попелюшко, Роман Павлович
Popeliushko, Roman
Date Issued 2016-05 (iso8601)
Abstract У статті проаналізовано особливості групової роботи з комбатантами з віддаленими наслідками стресогенних впливів, як актуальної проблеми сучасної України. Визначено те, що дуже важливо привернути погляди науковців та практиків, до аналізу сучасних групових методів роботи та знаходження ефективного поєднання їх при наданні допомоги та проведенні реабілітаційних заходів з комбатантами.
Звернено увагу на те, що групова робота має великі перспективи до застосування в реабілітаційній роботі. Наголошено на тому, що з’являється можливість, досліджувати ефективність застосування різних групових видів робіт для подолання віддалених наслідків стресогенних впливів у комбатантів.
Genre Стаття
Topic комбатант
Identifier Попелюшко Р. П. Особливості групової роботи з комбатантами з віддаленими наслідками стресогенних впливів / Р. П. Попелюшко // Науковий вісник Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського. Психологічні науки : зб. наук. пр. / за ред. Н.О. Євдокимової. – Миколаїв : МНУ імені В.О. Сухомлинського, 2016. – № 1 (16). – С. 160-165.