Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Інтегральний показник діяльності промислового підприємства
 
Names Нам'ясенко, Віктор Миколайович
Namyasenko, V.M.
Date Issued 2017-12 (iso8601)
Abstract Ефективність діяльності підприємств завжди було одним із головних питань та фокусів економічної науки загалом та окремих її напрямків зокрема: розглядається як загальна підприємства загалом, так і окремі показники: соціально-економічна ефективність, економічна ефективність та інша. Розгляд питання ефективності є важливим, як для управлінського апарату підприємства, так і для потенційних інвесторів, які оцінюють можливі напрямки вкладення коштів. З огляду на це важливим є наявність інструменту, що допомагає оцінити ефективність підприємства як в часовій динаміці, так і здійснити порівняння із іншими підприємства.
В даній роботі увага автора приділена саме пропозиції однієї із можливих систем оцінки, що дасть відповідь на питання зміни показників ефективності, так і дасть змогу отримати одну зі складових в прийнятті рішення про інвестування, або ж інші проекти при виборі одного з декількох підприємств.
Genre Стаття
Topic оцінка ефективності діяльності
Identifier Нам'ясенко В. М. Інтегральний показник діяльності промислового підприємства / В. М. Нам'ясенко // Scientific world journal. - 2017. - № 15, т. 4. - С. 37-44.