Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Професійна підготовка майбутніх учителів технологій до навчання старшокласників основам швейної справи в контексті застосування інноваційних технологій
 
Names Хренова, Вікторія Валеріївна
Khrenova, V.V.
Date Issued 2016 (iso8601)
Abstract У статті розглядається специфіка конструкторсько-технологічної теоретичної та практичної підготовки майбутніх учителів технологій в контексті застосування активних та інтерактивних форм і методів навчання. Охарактеризовано форми організації навчання основам швейної справи у вищій школі. Окреслено деякі ефективні методи підготовки майбутніх фахівців, а саме: активне навчання, інтерактивне навчання, подієве навчання. Обгруновано та розкрито особливості застосування тих чи інших методів і засобів навчання відповідно до форм його організації.
Genre Стаття
Topic вчитель технологій
Identifier Хренова В. В. Професійна підготовка майбутніх учителів технологій до навчання старшокласників основам швейної справи в контексті застосування інноваційних технологій / В. В. Хренова // Гуманітарний вісник ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди». – Київ : Гнозис, 2016. – С. 418–423.