Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Соціо-еколого-економічні засади природокористування: інновації, інвестиції та механізм реалізації
 
Names Скрипчук, Петро Михайлович
Строчкнко, Наталія Іванівна
Рибак, Віктор Валерійович
Date Issued 2014-02-25 (iso8601)
Abstract У монографії розкрито теоретико-методологічні та практичні засади формування інноваційно-інвестиційної привабливості суб’єктів господарювання у сфері природокористування. Запропоновано сучасні парадигми природокористування в еволюції економічного розвитку суспільства, методологічні основи формування водогосподарського та аграрного менеджменту. Розроблено методологію і механізми забезпечення якості навколишнього природного середовища, обґрунтовано ціноутворення земельних ресурсів із врахуванням їх трансформації та екологічного стану, запропоновано методику екологічного аудиту сільськогосподарських земель та інновації й інвестиції в аграрному природокористуванні.
Монографію рекомендовано широкому загалу фахівців із економіки природокористування, екологічного менеджменту, екологічної безпеки, громадських та державних організацій, викладачам, аспірантам та студентам.
Genre Книга
Topic соціо-еколого-економічні засади природокористування
Identifier Соціо-еколого-економічні засади природокористування: інновації, інвестиції та механізм реалізації : монографія /П. М. Скрипчук, Н. І. Строченко, В. В. Рибак [та ін.] ; за ред. П. М. Скрипчука ; Нац. ун-т вод. госп-ва та природокористування. - Рівне : НУВГП, 2014. - 454 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд.