Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Дидактичні та методичні підходи до конструювання змісту елективних курсів з іноземної мови для старшої профільної школи як засобу забезпечення варіативного компонента іншомовної освіти
 
Names Пасічник, Олександр
Pasichnyk, O.S.
Date Issued 2014-12 (iso8601)
Abstract Розглядаються елективні курси як засіб забезпечення диференціювання змісту освіти в сучасній старшій школі. На основі аналізу нормативної бази сконстатовано низький рівень забезпечення шкіл України елективними курсами з іноземних мов. Обґрунтовано, що конструювання останніх має бути спільним здобутком учителів-практиків та науковців на основі єдиної концепції, зорієнтованої на всебічний розвиток учнів. Виокремлено концептуальні положення, які доцільно враховувати у процесі конструювання змісту курсів зі вибором. Оптимальним вбачається конструювання змісту елективного курсу у форматі друкованої навчальної книги.
Genre Стаття
Topic елективний курс
Identifier Пасічник О. С. Дидактичні та методичні підходи до конструювання змісту елективних курсів з іноземної мови для старшої профільної школи як засобу забезпечення варіативного компонента іншомовної освіти / О. С. Пасічник // Постметодика. – 2014. – № 4 (119). – С. 35–40.