Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Проблема забезпечення безперервності у професійній підготовці фахівців готельно-ресторанної справи
 
Names Лук'яненко, Г.І.
Lukianenko, H.
Date Issued 2017 (iso8601)
Abstract Стаття присвячена проблемі якісної підготовки бакалаврів готельно-ресторанної справи. Специфікою
функціонування галузі є тісна взаємодія між усіма ланками виробництва та обслуговування, що диктує доцільність наскрізної
підготовки фахівців. Провідним чинником ефективної професійної підготовки фахівців, на думку автора, є забезпечення
наступності у змісті та структурі освітніх стандартів різних освітньо-кваліфікаційних рівнів: від кваліфікованого робітника до
управлінця. Інструментом реалізації окреслених завдань є впровадження національної та галузевих рамок та систем
кваліфікацій як механізму зв’язку освіти і ринку праці.
Genre Стаття
Topic підготовка бакалаврів готельно-ресторанної справи
Identifier Лук'яненко, Г.І. Проблема забезпечення безперервності у професійній підготовці фахівців готельно-ресторанної справи [Текст] / Г. І. Лук'яненко // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. – 2017. – № 2, т. 2. – С. 265-267.