Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU
Переглянути архів ІнформаціяMetadata
Поле | Співвідношення |
Title | Проблема забезпечення безперервності у професійній підготовці фахівців готельно-ресторанної справи |
Names |
Лук'яненко, Г.І.
Lukianenko, H. |
Date Issued | 2017 (iso8601) |
Abstract | Стаття присвячена проблемі якісної підготовки бакалаврів готельно-ресторанної справи. Специфікою функціонування галузі є тісна взаємодія між усіма ланками виробництва та обслуговування, що диктує доцільність наскрізної підготовки фахівців. Провідним чинником ефективної професійної підготовки фахівців, на думку автора, є забезпечення наступності у змісті та структурі освітніх стандартів різних освітньо-кваліфікаційних рівнів: від кваліфікованого робітника до управлінця. Інструментом реалізації окреслених завдань є впровадження національної та галузевих рамок та систем кваліфікацій як механізму зв’язку освіти і ринку праці. |
Genre | Стаття |
Topic | підготовка бакалаврів готельно-ресторанної справи |
Identifier | Лук'яненко, Г.І. Проблема забезпечення безперервності у професійній підготовці фахівців готельно-ресторанної справи [Текст] / Г. І. Лук'яненко // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. – 2017. – № 2, т. 2. – С. 265-267. |