Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU
Переглянути архів ІнформаціяMetadata
Поле | Співвідношення |
Title | Інновації в закладах ресторанного господарства |
Names |
Томаля, Т.С.
Tomalya, T.S. |
Date Issued | 2016 (iso8601) |
Abstract | В статті розглянуто нововведення у сфері ресторанного бізнесу та охарактеризовано деякі з них, що пропонуються в сучасних закладах ресторанного господарства. Досліджено основні тенденції у впровадженні інноваційних підходів до обслуговування споживачів. Виокремлено етапи на яких можуть впроваджуються інновації в ресторанному бізнесі, починаючи від отримання замовлення і закінчуючи розрахунком з офіціантом. Більш детально розглянуто невиробничі інновації, в контексті надання послуг з організації харчування та не пов’язані з виробничим процесом. До найбільш важливих інновацій віднесено впровадження e-MenuBoard (тобто електронні меню), використання QR-коду для ознайомлення відвідувачів із рестораном та додатки SmartCellar або Uncorked для iPhone та iPad, які у майбутньому можуть повністю витіснити з ресторанів винні карти і сомельє. |
Genre | Стаття |
Topic | інновації |
Identifier | Томаля, Т.С. Інновації в закладах ресторанного господарства [Текст] / Т. С. Томаля // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. – 2016. – № 5, т. 1. – С. 185-188. |