Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Інновації в закладах ресторанного господарства
 
Names Томаля, Т.С.
Tomalya, T.S.
Date Issued 2016 (iso8601)
Abstract В статті розглянуто нововведення у сфері ресторанного бізнесу та охарактеризовано деякі з них, що пропонуються
в сучасних закладах ресторанного господарства. Досліджено основні тенденції у впровадженні інноваційних підходів до
обслуговування споживачів. Виокремлено етапи на яких можуть впроваджуються інновації в ресторанному бізнесі,
починаючи від отримання замовлення і закінчуючи розрахунком з офіціантом. Більш детально розглянуто невиробничі
інновації, в контексті надання послуг з організації харчування та не пов’язані з виробничим процесом. До найбільш
важливих інновацій віднесено впровадження e-MenuBoard (тобто електронні меню), використання QR-коду для
ознайомлення відвідувачів із рестораном та додатки SmartCellar або Uncorked для iPhone та iPad, які у майбутньому можуть
повністю витіснити з ресторанів винні карти і сомельє.
Genre Стаття
Topic інновації
Identifier Томаля, Т.С. Інновації в закладах ресторанного господарства [Текст] / Т. С. Томаля // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. – 2016. – № 5, т. 1. – С. 185-188.