Запис Детальніше

Використання документальних та художніх фільмів на практичних заняттях з іноземної мови в технічному вищому навчальному закладі

Електронний науковий архів Науково-технічної бібліотеки Національного університету "Львівська політехніка"

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання документальних та художніх фільмів на практичних заняттях з іноземної мови в технічному вищому навчальному закладі
 
Creator Ільницька, Л. В.
 
Description Розглянуті деякі переваги та недоліки використання документальних та художніх фільмів на практичних заняттях з іноземної мови. Зроблено спробу визначити фактори, що впливають на ефективність використання відеотехніки. Проаналізовано хід роботи над відеоматеріалами на практичному занятті.
The article deals with some advantages and disadvantages of work on documentary and feature films at foreign language practical classes. There is an attempt to identify the factors which influence the efficiency of using video facilities. The course of work on video-materials at a practical class is analyzed.
 
Date 2017-09-19T08:51:19Z
2017-09-19T08:51:19Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Ільницька Л. В. Використання документальних та художніх фільмів на практичних заняттях з іноземної мови в технічному вищому навчальному закладі / Л. В. Ільницька // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2002. – № 465 : Проблеми лінгвістики науково-технічного і художнього тексту та питання лінгвометодики. – С. 20–22.
http://ena.lp.edu.ua:8080/handle/ntb/39169
 
Language ua
 
Format application/pdf
 
Publisher Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"