Запис Детальніше

Electronic Archive Khmelnitskiy National University ELARKHNU

Переглянути архів Інформація
 

Metadata

 
Поле Співвідношення
 
Title Умови, що сприятимуть впровадженню потенціалу науково-педагогічних розробок в діяльність вищих навчальних закладів і дозволять покращити якість вищої освіти у відповідності до вимог сучасності
 
Names Соболь, Наталія Миколіївна
Date Issued 2010 (iso8601)
Abstract В статті розглядаються умови, що сприятимуть впровадженню науково-педагогічних розробок в діяльність вищих навчальних закладів і дозволять покращити якість вищої освіти у відповідності до вимог сучасності. Дотримання цих умов дає можливість здійснення зворотного впливу у стосунках «суспільство – держава – наука – вищий навчальний заклад – викладач – студент», що активізує ствердження гуманістичних засад у вищій освіті.
Genre Стаття
Topic професійна підготовка
Identifier Соболь Н. М. Умови, що сприятимуть впровадженню потенціалу науково-педагогічних розробок в діяльність вищих навчальних закладів і дозволять покращити якість вищої освіти у відповідності до вимог сучасності / Н. М. Соболь // Вісник Національної академії Державної прикордонної служби України : електрон. наук. фахове вид. – Хмельницький, 2010. – Вип. 3. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/Vnadps_2010_3_12.pdf. – Назва з екрана.